GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δυνατή μουσική απο τα κέντρα διασκέδασης της Άρτας δεν τους αφήνει να κοιμηθούν...

Mένω σε ενα σπιτι με μια εγκυμονουσα σύζυγο και ενα πατέρα καρκινοπαθη... Δυστυχώς έχω την τύχη να μένω στην πόλη της Αρτας και κ...


Mένω σε ενα σπιτι με μια εγκυμονουσα σύζυγο και ενα πατέρα καρκινοπαθη...
Δυστυχώς έχω την τύχη να μένω στην πόλη της Αρτας και κοντά στο ιστορικό γεφύρι που βρίσκονται και όλα τα κέντρα διασκέδασης...
Η ένταση της μουσικής αποψε αλλα και καθε βραδυ ειναι στα υψηλότερα επίπεδα ηχορυπανσης αλλά δυστυχώς και πάλι η αστυνομία της Αρτας, ο αστυνομικός διευθυντης αλλά και ο εισαγγελέας ειναι ανύπαρκτοι για την πόλη!
Οι επιχειρηματιες της νυχτερινής ζωης λειτουργούν ανεξέλεγκτα και εις βάρος όλων όσων βρίσκονται/μενουν κοντά στα μαγαζιά τους!
Ετσι λοιπόν έβαλα ενα ποτάκι στο κόμοδινο και είπα να σου γράψω μήπως και με διαβάσει κανένας αρμόδιος!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Αναγνώστης

6 σχόλια

  1. Αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα στο Παγκρατι (Αθηνα). Δυστυχως ο αστυνομικος δ/ντης και ο εισαγγελεας, παρ' οτι ενημερωθηκαν γραπτως και κατ' επαναληψη, κανουν "τα στραβα ματια". Ειναι ντροπη στο ονομα του "τουρισμου" να κερδιζει ενας ...αμφιβολου ηθικης "επειχειρηματιας" και να υποφερουν δεκα κατοικοι (λες και εμεις δεν εργαζομαστε και δεν πρεπει να ξυπνησουμε το πρωι). Ντροπη στους "αρμοδιους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη νύκτα η αστυνομία με τη δικαιολογία έλλειψης προσωπικού αδυνατεί να εφαρμόσει το νόμο,ενώ πολλάκις τον εφαρμόζει ( σχέσεων με η χωρις προστασια ) ,με τους καταστηματαρχες.
    Θα πρεπει η πολιτεία να εφαρμόσει αυστηρότερα μέτρα για την ηχορύπανση,που ειναι ενας πελώριος κίνδυνος που τρώει την υγειά ψυχική και σωματική των πολιτών.Μονο βλέπεις στα γήπεδα, στις διαδηλώσεις και στην προστασία των πολιτικων γεμιζει ο δρόμος απο αστυνομικούς. Την ασφάλεια του πολίτη την έχουν σε δεύτερη μοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καριοληδες Αρτινοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νομος στην Ελλαδα αλλα και σε ολα τα υποαναπτικτα κρατοι του κοσμου εφαρμοζεται αλλα-καρτ και αυτο γιατι ετσι το επιθυμουν οι πολιτικοι. Αποδειξη : ξερετε που θα μετατεθει ο αστυνομικος διευθυντης και ο εισαγγελεας αν επιχειρισουν να εφαρμοσουν το νομο. Απειρες καταγγελιες ομως δικαιωσυνη πουθενα. Ελπιζω και ευχομαι στο μελον τα πραγματα μα διορθωθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα. Οι ιδιοι αστυνομικοι που υποτιθεται οτι κανουν ελεγχο τη νυχτα, πινουν δωρεαν καφε την ημερα στα ιδια καφε μπαρ (Παγκρατι κι εγω, λεωφ. Υμηττου). Ειμαι κατοικος χρονια και βλεπω. Ντροπη τους και παλι ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κοιταξει και καποιος στην Αθηνα. Οχι μονο στην Αρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση