GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαμιμίκος: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να καταργήσει τη λογική

Για παράλογες εξαγγελίες κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σχολιάζοντα...


Για παράλογες εξαγγελίες κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη σε ανάρτησή του στο facebook υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι:
«Τα μαθηματικά μπορει ο κ.Τσιπρας να τα καταργήσει με ενα νομο κι” ενα αρθρο – κατα την προσφιλή του υπόσχεση – για να μη μπορουμε να υπολογίσουμε οσα έταξε αποψε. Τη λογική παντως δε μπορει…»
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Βεβαιως μπορει να καταργησει τη "λογική" της Νεας Δημοκρατιας οτι η Ελλαδα θα σωθει μεχρι να αρπαξετε και το τελευταιο ευρω που υπαρχει στις τραπεζες απο τις αγριες φορολογιες και καταργηση της υγειονομικης ασφαλισης των πολιτων,οδηγωντας ολους τους πολιτες στην απολυτη φτωχεια και στην επικρατηση πεντε εξι κολοσσων σε ολη την Ελληνικη επικρατειαπου θα ελεγχουν καυε ιδιωτικο και δημοσιο αγαθο. Και εχετε και μουτρα τρομαρα σας να βγαινετε και στο διαδυκτιο αντι να τρεχετε να κρυφτειτε. Αν δεν πληρωσουν και μια φορα επιτελους οι ολιγαρχες η χωρα παρα τα εσκεμενα ψεμματα σας δεν σωζετε με τιποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση