GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ;

Του Νίκου Νικολόπουλου‏.  Το ασαφές και κατά το δοκούν ερμηνευόμενο «γράμμα» του νομοθετήματος που χαρακτηρίζεται ως «αντιρατσιστικό» ...

Του Νίκου Νικολόπουλου‏. 

Το ασαφές και κατά το δοκούν ερμηνευόμενο «γράμμα» του νομοθετήματος που χαρακτηρίζεται ως «αντιρατσιστικό» και η ενδεχόμενη ποινικοποίηση των απόψεων της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όσων διακηρύττουν τον Ευαγγελικό Λόγο, καθώς και οποιουδήποτε δεν θεωρεί ως φυσιολογική οποιουδήποτε είδους σεξουαλική «προτίμηση», ήδη δημιουργεί στην χώρα μας ένα ισχυρό κοινωνικό ρεύμα το οποίο διαπιστώνει ότι βήμα το βήμα, ξεπερνιούνται τα όρια και τείνουμε προς την υιοθέτηση ενός κοινωνικού δόγματος, το οποίο υπό τον μανδύα του «σύγχρονου» και του «ανθρωπιστικού» επιβάλλει την σιωπή ή ακόμα και την μίμηση τάσεων και συμπεριφορών μίας μικρής μειοψηφίας επί της μεγάλης πλειοψηφίας.

Το ρεύμα αυτό, στα πλαίσια της δημοκρατίας, αλλά και της ίδιας της αγάπης προς τον πλησίον που διακηρύττει το Ευαγγέλιο, ασφαλώς δεν στοχεύει στην… ποινικοποίηση και τον διωγμό της ομοφυλοφιλίας ή άλλων «ιδιαιτεροτήτων» που μπορούν να είναι σεβαστές ως ατομικές επιλογές στα πλαίσια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου, αλλά αντιτίθεται στην υπέρβαση προς το άλλο άκρο, δηλαδή την νομοθετική κατοχύρωση του «γάμου» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και το «σιωπητήριο» προς όσες και όσους εκφράζουν και μεταδίδουν διαφορετικές απόψεις.

Οι ευρωπαϊκές χώρες, τα τελευταία χρόνια, ταλανίζονται από το ίδιο ζήτημα, το οποίο εκτός της ομοφυλοφιλίας, φτάνει στο σημείο πολύ ακραίων διαστροφών, όπως είναι η παιδοφιλία και η κτηνοβασία.

Στην Γερμανία, η πρωτοφανής νομοθετική κατοχύρωση της κτηνοβασίας («αρκεί να μην προκληθεί τραυματισμός του ζώου») και οι αλεπάλληλες καταγγελίες για εκατοντάδες ή και χιλιάδες πλέον «σεξουαλικά ζωολογικά πάρκα» για κτηνοβάτες, είναι μία ένδειξη της επικίνδυνης κατηφόρας

Οι Γερμανοί κτηνοβάτες υποστηρίζουν πως «οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία σχέση με το Δίκαιο»!

Κάτι, που πάνω – κάτω υποστηρίζουν και οι Ολλανδοί παιδόφιλοι, που έχουν αναγνωρισμένο σωματείο, με την «σφραγίδα» ολλανδικού δικαστηρίου. Αυτοί, υποστηρίζουν τη δήθεν «συναινετική» σχέση μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων, αλλά αρκετά μέλη της ίδιας οργάνωσης κατηγορούνται – και κάποιοι έχουν καταδικαστεί – για παιδική πορνογραφία και κακοποίηση ανηλίκων

Η Ελλάδα, ως χώρα της ΕΕ, αλλά και ως μία χώρα ανοικτή στον κόσμο, ασφαλώς δεν γίνεται να μην επηρεαστεί από αυτά τα ζητήματα που επηρεάζουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και κατά συνέπεια, την ευρωπαϊκή πολιτική.

Το ζήτημα είναι «πως απαντάμε» σε όλα αυτά. Ποια είναι η θέση που πρέπει και μπορεί να εκφράσει η χώρα μας, στην οποία η ελευθερία της άποψης και του λόγου, καθώς και της αυτοδιάθεσης των προσωπικών επιλογών του καθενός, αρκεί να μην βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες.

Απαιτούνται καθαρές και ξάστερες απαντήσεις από όλους. Η ηθική οφείλει να έχει σχέση με το Δίκαιο ή όχι; Το γεγονός πως η μεγάλη πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών είναι Χριστιανοί (ανεξαρτήτως δόγματος), οφείλει να θυμίζει στις εκάστοτε κυβερνήσεις ότι «οι μειοψηφίες είναι σεβαστές, αλλά οφείλουν να υποτάσσονται στις πλειοψηφίες», δηλαδή μία βασική αρχή της ίδιας της δημοκρατίας; Αποτελεί ο γάμος ένα Χριστιανικό Μυστήριο και την επίσημη δέσμευση ετερόφυλων με σκοπό την δημιουργία οικογένειας ή θα μετατραπεί σε ένα απλό «κοινωνικό συμβόλαιο» επισημοποίησης της σχέσης δύο ανθρώπων, ακόμα και του ιδίου φύλου;

Μήπως αυτού του είδους οι «αντιρατσιστικοί» νόμοι, εκτός του ότι παραβιάζουν «ανοικτές θύρες» (είπαμε πως είναι σεβαστή η ιδιωτική ζωή και οι επιλογές όλων), τελικά φτάνουν σε αντιδημοκρατικές υπερβολές και τελικά χρησιμοποιούνται, ακόμα και ερήμην των ομοφυλόφιλων, ως «εργαλεία»… αντιδημοκρατικών ασκήσεων επί των λαών, από ολιγαρχικά κέντρα που προσβλέπουν – για λόγους συμφέροντος – στην πλήρη ισοπέδωση των αρχών και των αξιών του ευρωπαϊκού οικοδομήματος;

Μπορεί να ακούγεται ως συνωμοσιολογία, αλλά ας έχουμε κατά νου ότι η πλήρης χαλάρωση των ηθικών αξιών και των ανθρωπίνων συνειδήσεων αποτελεί το καλύτερο «όπλο» για την υιοθέτηση οποιασδήποτε πολιτικής στο κοντινό μέλλον. Μίας πολιτικής που μπορεί να επιτρέπει την δολοφονία, αλλά να απαγορεύει το δικαίωμα στην δημόσια παιδεία!

Τέτοιες σκέψεις γεννιούνται, όχι μόνο εξαιτίας της ύπαρξης νόμων όπως ο «αντιρατσιστικός», αλλά και εξαιτίας μίας παγκόσμιας επικοινωνιακής εκστρατείας εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να πειστεί και ο πιο συντηρητικός πολίτης ότι η ομοφυλοφιλία μπορεί να είναι μία εγγενής σεξουαλική ορμή από την γέννηση ενός ανθρώπου. Αυτή η εκστρατεία μάλιστα, υιοθέτησε ευρέως και τον όρο «ομοφοβία» προκειμένου να καταδείξει πως όσοι δεν έχουν την ίδια άποψη, πάσχουν από κάποιου είδους φοβία και ενδεχομένως είναι ρατσιστές, μισαλλόδοξοι και εν πάση περιπτώσει, άνθρωποι εκτός εποχής και εκτός λογικής.

Και όμως, αυτή η στρατηγική σταδιακά διαμορφώνει έναν… ρατσισμό εις βάρος των ετεροφυλόφιλων και επιδιώκει, συν τω χρόνω, να τους κάνει να… ντρέπονται γιατί είναι φυσιολογικοί!

Υπάρχουν πολλά ιστορικά, επιστημονικά, κοινωνικά και άλλα στοιχεία που ασφαλώς ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και καταδεικνύουν ποια είναι η «φυσικότητα» του ανθρώπου και ποια, όχι.

Υπάρχουν ακόμα και πονήματα ομοφυλόφιλων που αποδεικνύουν πως για την «φυσικότητα» της συγκεκριμένης σεξουαλικής προτίμησης δεν είναι βέβαιοι ούτε οι ίδιοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο εβραϊκής καταγωγής ομοφυλόφιλος συγγραφέας David Benkof που σε άρθρο του, παρουσιάζει έναν σημαντικό αριθμό ιστορικών – κάποιων εκ των οποίων είναι εξίσου ομοφυλόφιλοι – που υποστηρίζουν πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός της ομοφυλοφιλίας δεν υπήρχε μέχρι περίπου πριν από 150 χρόνια!

Είναι «έτσι» ή «αλλιώς», λοιπόν;

Όμως, όπως και να είναι, μπορούμε άραγε να κατανοήσουμε πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου δεν αποτελεί κυρίαρχο αναγνωριστικό του, όπως είναι για παράδειγμα ή φυλή ή η εθνικότητα;

Και μπορούμε να καταλάβουμε ότι σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν νόμοι που να επιδιώκουν την «φίμωση» οποιουδήποτε ελεύθερου πολίτη και ειδικά των πλειοψηφιών;

Νόμοι, αλλά και ψηφίσματα όπως το περιβόητο «ψήφισμα Λούνατσεκ» στην Ευρωβουλή, ανοίγουν διάπλατα την πόρτα, ώστε η «ατζέντα» της ομοφυλοφιλίας να μπει στο επίκεντρο και οι λίγοι να μπορούν να στιγματίζουν ή να κατηγορούν και να καταδικάζουν τους πολλούς. Δηλαδή, μία άκρως φασιστική αντίληψη και συμπεριφορά, υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού και της ελευθερίας του ατόμου!

Σαφώς και οφείλουμε να διαχωρίσουμε οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο από κάποιους, πραγματικά μισαλλόδοξους και αφιονισμένους, δήθεν εκπροσώπους της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Ακριβώς γι’ αυτό όμως, οφείλουμε έγκαιρα να βάλουμε «απαγορευτικό» στην δημιουργίας μίας νέας λατρείας, μίας νέας σέχτας.

Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη μπορούν να επιτρέψουν τον διαχωρισμό των πολιτών σε «φιλογκέϊ» και «αντιγκέϊ».

Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη μπορούν να σβήσουν με γενικόλογα και αόριστα νομοθετήματα τις ηθικές αρχές, τις παραδόσεις και την θρησκευτική πίστη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Πάνω σε αυτά στηρίχτηκε η «Ευρώπη των πατρίδων».

Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρώπη μπορούν με νομοθετήματα δήθεν «αντιρατσιστικά», ουσιαστικά να επιβάλλουν έναν νέο και ιδιαίτερα επικίνδυνο ρατσισμό.

Οι προσωπικές μου απόψεις είναι ξεκάθαρες: Υπερασπίζομαι το δικαίωμα οποιουδήποτε να επιλέγει τον τρόπο ζωής του, αρκεί αυτό το δικαίωμα να μην αντίκειται στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα. Γιατί ακόμα πιο πολύ, υπερασπίζομαι την πατρίδα. Και μαζί με την πατρίδα, την θρησκεία της και τις οικογένειες αυτού του τόπου, που τόσο υποφέρουν, σε μία χώρα όπου η υπογεννητικότητα είναι ο μεγάλος εχθρός!

Αυτές τις απόψεις θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι ως πολιτικός, ως πολίτης, αλλά και ως πατέρας σε μία εποχή που διαρκώς επανέρχεται στο μυαλό μου μία φράση του Αποστόλου Παύλου, στην επιστολή του προς τους Γαλάτες: «Δεν υπάρχει πλέον ούτε Ιουδαίος, ούτε Έλληνας, δεν υπάρχει ούτε δούλος, ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό».

Αισθανόμενος απόλυτα συνεπής με την εθνική, ιδεολογική και θρησκευτική μου καταγωγή και πορεία στην ζωή, τονίζω πως οι εποχές είναι κρίσιμες, αλλά και πονηρές. Και απαιτούν καθαρά λόγια, καθαρές απαντήσεις, από όλους. Και ιδιαίτερα τις ηγεσίες. Πολιτικές και πνευματικές.

(*) Ο Ν. Νικολόπουλος είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος

11 σχόλια

  1. Συγχαρηβτήρια κύριε Νικολόγπουλε!Έτσι θέλυμε τους πολιτικούς μας. Ωστόσο η γεννάια τωρινή στάση σου δεν σε απαλλάσσει από το μερίδιο ευθύνης που έχεις στην τωρινή κατάσταση της χώρας (οιοονομική, ηθική κλπ) Έίτε με πράξεις σου είτε με παραλήψεις σου είτε με ανοχές σου (εσένα και όλων των Ελλήνων πολιτικών) συνέβαλες στην τωρινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρηβτήρια κύριε Νικολόγπουλε!Έτσι θέλυμε τους πολιτικούς μας. Ωστόσο η γεννάια τωρινή στάση σου δεν σε απαλλάσσει από το μερίδιο ευθύνης που έχεις στην τωρινή κατάσταση της χώρας (οιοονομική, ηθική κλπ) Έίτε με πράξεις σου είτε με παραλήψεις σου είτε με ανοχές σου (εσένα και όλων των Ελλήνων πολιτικών) συνέβαλες στην τωρινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Όλοι οι πολιτικοί έχετε τεράστια ευθύνη,γιατί βλέπατε την ισοπέδωση των ηθικών αξιών και δεν λάβατε μέτρα.Μια κοινωνία στηρίζεται περισσότερο στους ηθικους νόμους παρά στους γραπτούς.Πάντως μπράβο για το θάρρος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά δεν είμαστε ειλικρινείς σε αυτή την χώρα ,γιαυτό θα γίνει και της πουτάνας...Η Βουλτέψη διόρισε η όρισε χωρίς μισθό άνδρα ,κόρη η και δεν ξέρω ποιόν η ποιά ;;; ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΉ; ρε παλικάρια της ακροδεξιάς η της άκροαριστεράς; ΞΑΝΆ ΓΡΆΦΩ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΝΉ;...ΌΧΙ κατηγορηματικά ΟΧΙ .. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ευρωβουλευτες πιες διόρισαν; οι Κομουνιστές; οι ανεξάρτητοι Ελληνες; ..η οι άλλες πολίτικες ηγεσίες της ΕΥΡΩΠΗΣ;.....

    Το μηχανισμό που πληρώνει ο κάθε πολίτης θέλουν ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ όλοι ΤΟΥΣ... Και τους προκαλώ ΟΛΟΥΣ και από τα Υπουργεία να δώσουν ΟΝΟΜΑΤΑ οικογενειών που έχουν πέντε και δέκα άτομα που τους πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ φορολογούμενος ΚΑΙ που θα συναιχιζει να τους πληρώνει...ΕΚΤΟΣ και αν μερικοί τσιμπάτε σε προπαγάνδες ότι υπάρχει αξιοκρατία σε αυτόν εδώ τον ΠΛΑΝΉΤΗ..

    Αλλά ξέχασα για ΟΛΑ φταίνε οι ΕΒΡΑΊΟΙ... Χτυπούσαν την ΧΑΜΑΖ και έπαιζαν τα Μ.Μ.Ε τα παιδάκια που έβαζαν ως ασπίδα τους αυτοί οι μαχαιροβγάλτες...και να πορείες στην Ισραηλίνη πρεσβεία από συνδικαλιστες και κλακαδόρους όλων τον κομμάτων και χρωμάτων.... Αλήθεια πήγε κάνεις στην πρεσβεία του ΙΡΑΚ; του ΙΡΑΝ; του ΚΑΤΑΡ; να ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΘΕΙ τώρα που σφάζουν οι Θανατικοί ΤΖΙΧΑΤΣΙΣΤΕΣ Η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ παιδιά, γυναίκες, αθώους και χριστιανούς ομοθρήσκους σας;( εγώ έχω δηλώσει ΑΘΕΟΣ) ... οι Ρωσοι, φίλοι μερικών οι Γερμανοί;!!!! ....

    Η μαλάκια των Ευρωπαίων ΑΛΛΑ και του Ομπάμα θα την βρουν μπροστά τους άφησαν και πήγε όλη η παράγωγη ανεξέλεγκτα στην ΑΝΑΤΟΛΉ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΊΑ τα ΚΑΡΤΕΛ και τώρα που δυνάμωσαν θα τους σφάζουν ΜΕΣΑ στα σπίτια τους... Αν δεν παρθούν σοβαρές αποφάσεις από σοβαρούς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΎΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ και κ.τ.λ σε ένα χρόνο θα κυνηγάμε ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ....διότι η ηγεσία της ΓΕΡΜΆΝΙΑΣ θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν ΤΗΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΆΛΛΟ να κάνει μαγκιές στην ΕΥΡΩΠΗ και οι μονοί που μπορούν να της κόψουν την ΜΑΓΚΙΆ είναι οι σώφρονες όλης της ΔΥΣΗΣ...αν υπάρχουν ΑΚΌΜΑ...διαφορετικά ΚΑΛΆ ΣΑΡΆΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΎΝ, ΟΙ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΘΑ ΣΦΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ αφήνοντας πίσω τους ποταμούς αίματος....ΩΣ ΤΈΡΑΤΑ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ...

    η ανθρωπότητα θέλει σοβαρές αποφάσεις και οι πλούσιοι να καταλάβουν ΌΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΊΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ...έχετε ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙ, ΘΑ ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ ΓΊΝΕΙ ΤΣΑΦ και στην ΕΛΛΆΔΑ;.. από όποια πηγή η αίτια και αν ξεκινήσει η ΔΥΣΗ ΘΑ ΛΈΤΕ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ;ΜΆΛΛΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΎΣΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΑΡΙΟ....

    Υ.Γ κανένα ΝΈΟ ΦΌΡΟ ΘΑ ΒΆΛΕΤΕ ΣΉΜΕΡΑ; ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΦ

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικολόπουλε, πολύ βολική η σύγκριση με ευρωπαϊκές πλειοψηφίες όπου σε συμφέρει, ε;
    Στο μαζικά πλειψηφικό κομμάτι της Ευρώπης λοιπόν, για έναν περίεργο λόγο, οι χριστιανοί δε βάζουν χέρι στο Σύνταγμα λες κι είναι τσιφλίκι τους. Τα σχολεία λειτουργούν μέχρι το απόγευμα (αλλά προς θεού, μη μορφωθούν τα πρόβατα κι αυτομολήσουν!) και η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση δεν είναι αυτά που θα πει ο παπατράγος στο κατηχητικό. Και σαφώς θα ξέρεις πως τα βιβλία ιστορίας τους δεν τα εγγρίνουν οι μητροπόλεις τους, που γελάνε και οι πέτρες με τη βλακεία μας!

    Επιτέλους κόψε και το παραμύθι με τους κτηνοβάτες της Γερμανίας, και τους παιδόφιλους της Ολλανδίας. Στο ίδιο άρθρο αναφέρεις πως οι παιδόφιλοι έχουν καταδίκες. Θα προσθέσω εδώ, πως στη Γερμανία συνελλήφθησαν κτηνοβάτες επειδή το ζωοπορνείο ΕΙΝΑΙ και θα ΜΕΙΝΕΙ παράνομο. Απλά γιατί το ζώο ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ! Είναι τόση δε η έννοια σου για τα ζώα, που έχω μπει στη διαδικασία να ψάχνω μανιωδώς τη δράση σου για την μέριμνα των υπό προστασία ή αδέσποτων. Αλλά δε βρίσκω τίποτα!
    Μόνο φηφοφόρος σου διαθέτει αρκετά χαμηλή νοημοσύνη για να χάψει αυτά που λες χωρίς να τα ψάξει στο ίντερνετ. Α, ναι.. κι όσοι δε μιλάνε καμία άλλη γλώσσα, που και πάλι εμπίπτουν στο εκλογικό σας σώμα.

    Οι αναφορές σε συγγραφείς και λοιπούς άσχετους δεν κάνουν το επιχείρημα εγγυρο όμως, όσο αρνείσαι να λάβεις υπ'όψην το γενετικό παράγοντα που για κακή σου τύχη είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος. Το ξέρω πως εσύ και οι όμοιοί σου έχετε αδυναμία σε ένα μόνο βιβλίο, αλλά στην εποχή μας (κι όταν λέω "μας" σαφώς δεν εννοώ τη δική σου γιατί η δική σου είναι τουλάχιστον έναν αιώνα πίσω) η γνώση είναι δωρεάν και προσβάσιμη ανά πάσα στιγμή στο διαδίκτυο.
    Η ρητορική σου είναι πιστό copy paste της ρητορικής μίσους του Phelps που την ξεκίνησε. Δεν παρεκκλίνεις, ούτε για να κρατήσεις τα προσχήματα, ή έστω για την πρωτοτυπία.

    Αφού λοιπόν, προσπάθησες να μπαλώσεις τα αμπάλωτα αποκαλώντας "πουστάρα" έναν καταξιωμένο πολιτικό (..ποιος.. εσύ, ο πουθενάς, ο κανένας!...) Μην προσπαθείς να βαφτίσεις φασιστική την απόφαση που σου αφαιρεί το δικαίωμα να προσβάλεις οποιονδήποτε. Πριν 100 χρόνια, ήταν απολύτως φυσιολογικό να αποκαλείς κάποιον nigger στην Αμερική. Εδώ τολμάω να το γράψω, γιατί στο ελληνικό μυαλό του ψηφοφόρου σου, το "αράπης" δεν είναι τίποτα κακό, περιγράφει απλά τον άνθρωπο που είναι ιδιοκτησία άλλου ανθρώπου, ε; Μανωλάδα style..

    Και για να φτάσω στο κόκκαλο, είναι εξοργιστικά προφανές πως η εκκλησία καθόλου ΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ δεν κόπτεται για το πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά που θα υιοθετούντω από ομόφυλα ζευγάρια. Κόπτεται μόνο για τον ίδιο λόγο που αντιτίθεται στην καύση νεκρών. Χαμένη κονόμα. Είναι πολλά τα λεφτά που διαχειρίζονται τα εκκλησιαστικά ορφανοτροφεία, και σαφώς δεν είμαστε να μένουμε και χωρίς ορφανά τώρα έτσι κι αρχίσουν και υιοθετούν και οι "κίναιδοι", ε;
    Για να μην αναφερθω στη χαμένη κονόμα από γάμους και βαπτίσεις όσο ο κλήρος αρνείται αυτή την ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χώρια που ξέρετε ΟΛΟΙ σας, ρασοφόροι και μη, ακόμα και στο πιο μικρό χωριουδάκι πως ο παπάς κατά 90% είναι αυτό που εσύ αποκαλείς "κίναιδος". Παραδοσιακά πια. Από τον καιρό της Τουρκοκρατίας, οι μάνες αν έβλεπαν το παιδί τους να μην ασχολείται με όσα συνήθιζαν να ασχολούνται τα γειτονόπουλα, το έστελνε να γίνει παπαδοπαίδι. Αν λοιπόν, γίνει καμιά στραβή και οι "κίναιδοι" αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα με σένα -Ω! Πανάρετε Ηλίθιε- την επόμενη μέρα όσοι κληρικοί είναι κάτω από 40 ετών, θα πετάξουν τα ράσα.

    Κλείνοντας, θέλω να σ'ενημερώσω πως η γνώμη σου, και η ρητορεία σου είναι το κύκνειο άσμα του είδους που'χει μείνει πίσω στην εξέλιξη των ειδών.
    Το διαδίκτυο -που νόμιζες πως δε θα μάθαινε ο Μπέτελ τις κοτσάνες σου- δεν τελειώνει στην ΑΟΖ μας. Είναι παγκόσμιο, και βοηθά πραγματικούς ανθρώπους να επικοινωνούν και να αλληλοενημερώνονται.
    Δεν μπορείς να κάνεις ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ για να σταματήσεις την εξέλιξη και την πρόοδο προς τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων. Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μια γραφική φιγούρα που κάνει παράσιτα.
    Ακόμα κι αν τα παιδιά σου υιοθετούν τις απόψεις σου, στην πορεία θα καταλάβουν που κάνουν λάθος. Θα τους το μάθουν τα παιδιά τους. Ή τα εγγόνια τους. Ακόμα κι αν εσύ κι εγώ δε ζούμε πια, θα'ρθουν καλύτερες γενιές απαγγιστρωμένες από το μίσος του θεού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μελέτες είναι ωραίες και καλές, αλλά δεν χρειάζονται τόνοι πτυχία και αυστηρή προσήλωση στην πειραματική διαδικασία για να βγεις έξω από την πόρτα σου και να παρατηρήσεις πόσο διαφορετικές είναι οι φυλές των ανθρώπων, και παρά τα λογίδρια των φετιχιστών της πολυπολιτιμσικότητας και του «αντιρατσισμού» όλοι ανεξαιρέτως, εκφράζουν μια φυσική έλξη προς την δική τους ράτσα, προς τους δικούς τους ανθρώπους.

    Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει ομοιογενείς κοινωνίες με ισχυρό αίσθημα κοινότητας. Επιζητεί μαζοποιημένα ανομοιογενή πολυφυλετικά σύνολα ατόμων που δεν έχουν καμία αίσθηση κοινότητας, αδιαφορούν για τα κοινά, είναι μάλλον φοβισμένα και κλεισμένα στον εαυτό τους και γενικά «κοιτάνε την δουλειά τους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΟΜΟ. Η ΧΛΩΡΙΝΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πουστης ειναι πουστης..

    Τι μας λενε τωρα οι αλητες??
    Μα δουλευουν??
    Δικαιωμα στον καθε πουστη να γαμιεται αλλα ειναι ανωμαλος ..
    ειναι πουστης..
    αειθ στο διαολο επιτελους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαρείτε τη “δημοκρατία” των δοσίλογων Σαμαρά-Βενιζέλου!!!

    O Χ.Χωμενίδης κατακεραυνώνει τη κυβέρνηση: "Πρόκειται για ευθεία κυβερνητική παρέμβαση στη ΝΕΡΙΤ"

    Mε επιστολή-καταπέλτη ο Χρήστος Χωμενίδης κατακεραυνώνει κυβέρνηση και διοίκηση της ΝΕΡΙΤ και υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ.

    Την επιστολή ανήρτησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο facebook.

    «Προς τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, Καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη
    Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

    Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
    Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, αναγκάζομαι να υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου.

    Δεν πρόκειται για το εάν η ομιλία ή και η συνέντευξη τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έπρεπε να μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ.

    Πρόκειται για την ευθεία κυβερνητική παρέμβαση, η οποία αμφισβήτησε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ τη δυνατότητα του να επιλαμβάνεται ζητημάτων, που ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στην αρμοδιότητα μιας Δημόσιας -και ανεξάρτητης από κόμματα και πολιτικά πρόσωπα- Ραδιοτηλεόρασης. Και οδήγησε στην παραίτηση του καθηγητή Αντώνη Μακρυδημήτρη.

    Εδώ και έναν περίπου χρόνο, προσπαθούμε υπό την προεδρία σας, αντιμετωπίζοντας τις πιο πιθανές και απίθανες δυσκολίες, να θέσουμε τις βάσεις για να οικοδομηθεί μια νέου τύπου Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Η οποία δεν θα κηδεμονεύεται, δεν θα ποδηγετείται, δεν θα χρησιμοποιείται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Ούτε και θα μοιράζεται σε σφαίρες επιρροής ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις ανάλογα με τη δύναμη της καθεμιάς.

    Για αυτή μας την προσπάθεια τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν βαρύ πλήγμα. Εάν τα δεχθούμε ως τετελεσμένα, το μέχρι σήμερα έργο μας επί της ουσίας ακυρώνεται.

    Εάν δεχθούμε ότι κρίσιμες –ή και μη κρίσιμες- αποφάσεις λαμβάνονται και κάπου αλλού και από κάποιους άλλους, υπομονομεύουμε εκόντες-άκοντες το παρόν και το μέλλον της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

    Λυπάμαι πολύ.

    Με τιμή,
    Χ.Α.Χωμενίδης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση