GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Ρέμος: «Ο Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο»

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική τονίζοντας πως παρακολουθεί τα πολιτικά...



Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Αντώνης Ρέμος και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική τονίζοντας πως παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα μιας και θέλει να είναι ενημερωμένος για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα.
«Βεβαίως και παρακολουθώ την πολιτική. Δεν γίνεται να μην την παρακολουθώ. Οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε τι γίνεται. Πρέπει να πάψουμε να είμαστε πρόβατα», δήλωσε στα Παραπολιτικά.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν δίστασε να μιλήσει και για τον πρωθυπουργό, σχολιάζοντας την φιλία τους.
«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος και χαίρομαι που έχει αποστομώσει πολύ κόσμο. Με τις πρωτόγνωρες θυσίες των Ελλήνων, τους ελιγμούς που έκανε και με τη συμβολή των πολιτικών δυνάμεων που συνέπλευσαν μαζί του κατάφερε να κρατήσει όρθια τη χώρα στα δυσκολότερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας, διαψεύδοντας τους μεγαλύτερους καταστροφολόγους του κόσμου», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Αντώνης Ρέμος όμως μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα και είπε: «Κάνει αντιπολίτευση, αλλά πολλές φορές με ακραίο τρόπο. Ίσως να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός –και γιατί όχι; Αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές κινδυνεύει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τις δηλώσεις του. Βέβαια, τους πολιτικούς τους φτύνεις και λένε ότι ψιχαλίζει. Δεν δέχομαι από ένα νέο παιδί, όπως είναι ο Αλέξης Τσίπρας να λαϊκίζει, όπως οι κλασικοί πολιτικοί του παρελθόντος».

3 σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Σ΄ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη το μουνί της μαμάς σου το κοίταζες από την κλειδαρότρυπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΜΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΪ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση