GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Ορφανός: «Πράξη ανθρωπισμού η προσφορά σε αίμα»

Το μήνυμα ότι η εθελοντική προσφορά σε αίμα, είναι στοιχείο ανθρωπισμού και πολιτισμού, έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκη...



Το μήνυμα ότι η εθελοντική προσφορά σε αίμα, είναι στοιχείο ανθρωπισμού και πολιτισμού, έστειλε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, κατά την διάρκεια υποδοχής της φλόγας της 12ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών.

Κατά την διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του ΥΜΑΘ, με την συμμετοχή των λαμπαδηδρόμων, ο κ. Ορφανός τόνισε πως η χώρα μας εξακολουθεί να παραμένει ουραγός στην προσφορά σε αίμα, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη.
«Με το να προσφέρεις αίμα, δεν παθαίνεις τίποτε. Είναι ελάχιστος ο χρόνος που χρειάζεται για να ανανεωθεί το αίμα που δίνεις. Απλά, χρειάζεται μόνο η διάθεση», υπογράμμισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Η 12η πανελλήνια λαμπαδηδρομία ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από την Αθήνα και στις 3 Οκτωβρίου θα καταλήξει στην Πτολεμαΐδα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση