GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σερβία τροποποιεί τον Ποινικό Κώδικα

Τον Οκτώβριο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Σερβική Βουλή σχέδιο τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο η συμμετοχή Σ...


Τον Οκτώβριο θα κατατεθεί προς συζήτηση στη Σερβική Βουλή σχέδιο τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο η συμμετοχή Σέρβων υπηκόων σε πολεμικές συγκρούσεις σε άλλες χώρες θα συνιστά ποινικό αδίκημα, δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας και αρχηγός του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Σερβίας (SDPS) Ρασίμ Λιάγιτς.
"Προς το παρόν είναι σε εξέλιξη η σύνταξη του σχεδίου τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα που πρότεινε το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Σερβίας σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το κείμενο θα κατατεθεί στη Βουλή" ανέφερε ο κ. Λιάγιτς στην εφημερίδα "Ντάνας" του Βελιγραδίου, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το θέμα των εθελοντών και μισθοφόρων που συμμετέχουν σε πολεμικές συγκρούσεις σε άλλες χώρες, όπως υπενθυμίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο τις προηγούμενες μέρες, όταν ο πρώην δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού TV Pink και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της αντιτρομοκρατικής μονάδας του υπουργείου Εσωτερικών της Σερβίας, Ράντομιρ Πότσουτσα ανακοίνωσε, μέσω του προφίλ του στο Facebook, ότι έφυγε στην Ουκρανία για να πολεμήσει στο πλευρό των φιλορωσικών δυνάμεων.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση