GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις για πλαστογραφία και διακίνηση εισιτήριων του ΟΑΣΑ

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν την ...


Μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν την 18 και 19-9-2014, στις περιοχές του Γαλατσίου, Θρακομακεδόνων και Σεπολίων, τρεις Ελληνες ηλικίας 48, 43 και 30 για πλαστογραφία μετά χρήσεως και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α.), για διακίνηση πλαστών εισιτηρίων, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Γαλατσίου περίπτερο, στο οποίο μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 258 εισιτήρια, την πλαστότητα των οποίων βεβαίωσε υπάλληλος του Ο.Α.Σ.Α. Συνελήφθη ο 30χρονος υπάλληλος του περιπτέρου, ενώ αναζητείται ο 49χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, προέκυψε ότι ο 48χρονος και ο 43χρονος από κοινού, με συνεργούς τους που αναζητούνται, από τις αρχές του 2013 τουλάχιστον, κατάρτιζαν και πωλούσαν, ως μεσάζοντες-έμποροι χονδρικής πώλησης, πλαστά εισιτήρια του Ο.Α.Σ.Α, σε εμπόρους λιανικής πώλησης εισιτηρίων (μεταξύ των οποίων και το προαναφερόμενο περίπτερο), οι οποίοι με τη σειρά τους τα διέθεταν στο επιβατικό κοινό, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο παράνομο περιουσιακό όφελος.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση