GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτυχία ελληνικών επιχειρήσεων στην Κένυα

Από τις 49 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην πρώτη αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών στην Κένυα, οι 20 έχουν ήδη εγκαινιάσει...


Από τις 49 ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην πρώτη αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών στην Κένυα, οι 20 έχουν ήδη εγκαινιάσει οικονομικές δραστηριότητες στη χώρα.
Αυτό αναφέρεται σε έγγραφο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας με το οποίο γνωστοποιείται ότι το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία σχεδιάζει και υλοποιεί, ήδη από τριετίας, δράσεις που έχουν το διττό σκοπό:
-Να συμβάλουν στην επίτευξη πολυεπίπεδων συνεργασιών μεταξύ Ελλάδας και Κένυας.
-Να ανοίξουν τη μεγάλη αγορά της Κένυας προς όφελος των ελληνικών επιχειρήσεων και των ελληνικών προϊόντων.
Σημαντικά βήματα προς την προαναφερθείσα κατεύθυνση γίνονται με τη διοργάνωση των Ελληνικών Πολυκλαδικών Επενδυτικών & Επιχειρηματικών Αποστολών στο Ναϊρόμπι (1η Αποστολή 9/2013 και 2η Αποστολή προγραμματισμένη για 1 και 2 Οκτωβρίου 2014).
Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνεται και η 1η Έκθεση- Πώληση Ελληνικών Τροφίμων, Ποτών και Βιομηχανικών Προϊόντων στο Ναϊρόμπι με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες να κάνουν γνωστή την παραγωγή τους στους καταναλωτές και εισαγωγείς της Κένυας και των χωρών της Ανατολικής Αφρικής (με συνολικό πληθυσμό 133 εκατομμύρια).
Στην ιστοσελίδα του Προξενείου www.kenyagreece.com έχει αναρτηθεί ενημερωτικό υλικό για την Κένυα και τον προγραμματισμό της έως το 2030 καθώς, επίσης, όλη η ενημέρωση για την αποστολή που ετοιμάζεται.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση