GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα από τον καραμανλικό Γιώργο Βλάχο: Ναι, να γίνει Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και να φύγει ο Σαμαράς!

Δήλωση-βόμβα έγινε από τον βουλευτή της ΝΔ Γ.Βλάχο ο οποίος κάλεσε και αυτός, μετά με τον περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Α.Τζιτζικώστα, τον ...

Δήλωση-βόμβα έγινε από τον βουλευτή της ΝΔ Γ.Βλάχο ο οποίος κάλεσε και αυτός, μετά με τον περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Α.Τζιτζικώστα, τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά σε παραίτηση και εν συνεχεία την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, ώστε να εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να πραγματοποιήσει επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου.
Ο βουλευτής της ΝΔ -και τακτικός συνομιλητής του Κώστα Καραμανλή- Γ. Βλάχος κλήθηκε να σχολιάσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ανέφερε ότι συμφωνεί με τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, επισημαίνοντας ότι προϋπόθεση είναι να τεθούν όλα υπό μηδενική βάση, επισημαίνοντας ότι αυτό ισχύει και για το θέμα του πρωθυπουργού.
«Προφανώς όλα θα ξεκινούν από την μηδενική βάση, διότι υποτίθεται ότι θα είναι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις από αυτές που είναι στη σημερινή Κυβέρνηση και ως εκ τούτου και το θέμα του Πρωθυπουργού θα μπει από μηδενική βάση» ήταν τα λόγια του.

4 σχόλια

  1. Οσο εκλεγονται σκυβαλα πολιτικοι σαν τον Βλαχο που ζητα να γυριση πισω ο ανικανοτερος και μεθυστακας πρωθυπουργος ολων των εποχων, Καραμανλης δεν εχωμε σωτηρια.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 400)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΆΚΑ κάνει!!!!!!!!!!!!!!!!

    Βρε ΒΛΑΧΟ και Τζιτζικωστα...ΤΩΡΑ κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ΠΟΥ ΛΈΕΙ και ο ΤΡΑΓΚΑΣ ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!! ΤΩΡΑ!!!!...

    Αριστεροί είναι ΌΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ δηλαδή να ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΟΥΝ για να σώσουν ΕΣΑΣ χα χα χα , καλά τόσο χαζοί είναι οι Κρατούντες; η τόσο απέχουν από την κοινωνία!!!!! ...δεν βλέπετε τι κάνει το ΠΑΣΟΚ;;;ΠΟΤΆΜΙΑ ΚΆΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΆ ....ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ τι είναι; ...ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ;;;;ΒΡΕΕΕ ΠΑΣΟΚΛΚΚΚΚΚ..

    1)Όμως ΝΑΙ στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ΆΛΛΑ ΜΕΤΆ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρις ΚΑΝΕΝΑ από ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ Δ..ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ.

    2) Ο κόσμος σας ΜΙΣΕΊ και φοβάμαι ότι και να κάνετε ΜΥΡΊΖΕΤΕ πτωματηλλα... ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΆ..ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΦΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΕΙ δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΦΑΡΔΙΆ ΠΛΑΤΙΆ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΥΜΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ..

    ΤΙ κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας τσαμπουνάται ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΚΟΘΟΝΙΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ ως προς το Ποταμι:)


    Βρε ΒΛΑΧΟ και Τζιτζικώστα...ΤΩΡΑ κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ΠΟΥ ΛΕΕΙ και ο ΤΡΑΓΚΑΣ ο ΜΑΛΑΚΑΣ;;;; ΤΩΡΑ;;;;;...

    Αριστεροί είναι, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΕΣ… ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ δηλαδή να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, για να σώσουν ΕΣΑΣ… χα χα χα!!!!! Καλά μα τόσο χαζοί είναι οι Κρατούντες; Ή τόσο απέχουν από την κοινωνία;;;... Δεν βλέπετε τι κάνει το ΠΑΣΟΚ;;; ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ ....ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΙ είναι; ... ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΨΥΧΑΡΗΣ- ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!!! ΒΡΕΕΕ….

    1)Όμως ΝΑΙ στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ από ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜ… εεεε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ!!!

    2) Ο κόσμος σας ΜΙΣΕΙ και φοβάμαι ότι ό,τι και να κάνετε ΜΥΡΙΖΕΤΕ πτωματίλα... ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ… ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι, ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;

    ΤΙ κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας τσαμπουνάτε ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΚΩΘΩΝΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ποτάμι πατριώτες, είναι ο αντικαταστάτης του ΠΑΣΟΚ, που το βρωμερό Σύστημα, που λιμαίνεται τη χώρα δεκαετίες, επιμελώς δημιούργησε!!!
    Το Ποτάμι το ίδιο, είναι ΠΑΣΟΚ εις τον κύβο (ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ΔΟΛ-ιας ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ)!!!!!!!

    Ο Θεοδωράκης είναι ο αχυράνθρωπος, η απόλυτη ξεφτίλα, λαμογιά και ΔΟΛ-οπλοκία της Ντόπιας Ολιγαρχίας και Διαπλοκής (Βλέπε Μπόμπολα, Ψυχάρη, Αλαφούζο, Βαρδινογιάννη), με σκοπό να σταματήσουν την επέλαση της Αριστεράς και ταυτόχρονα να βρούν ένα νέο υποζύγιο του συστήματός τους, τώρα που το ΠΑΣΟΚ εξατμίζεται!

    Μα δεν το βλέπετε όλοι αυτό;;;;

    Είναι ΦΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ ο βρώμικος ρόλος του Ποταμιού, ως ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΩΝ 10 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΟΜΗΡΕΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΑΝΤΙ-ΛΑΪΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΖΩΑ ΠΟΤΑΜΙ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση