GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία φωνή... χιλιάδες συναισθήματα: Πίτσα Παπαδοπούλου

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μ.Π. Συλλόγου Εξαπλατάνου ΄΄Μενέλαος Λουντέμης΄΄ για τα ΄΄Λουντέμεια 2014΄΄, ήταν καλεσμένη και...



Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μ.Π. Συλλόγου Εξαπλατάνου ΄΄Μενέλαος Λουντέμης΄΄ για τα ΄΄Λουντέμεια 2014΄΄, ήταν καλεσμένη και η γνωστή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου

Tου Κυριάκου Διαμαντόπουλου

Γύρω στις 22.30 την Κυριακή 24 Αυγούστου έκανε την εμφάνισή της η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, στη σκηνή του 4ου φεστιβάλ "Λουντέμεια 2014" στον Εξαπλάτανο Αριδαίας.
Περισσότεροι από 2000 ήταν οι θαυμαστές, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.
Χωρίς περιττά "πράγματα" πάνω της όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, εμφανίστηκε η Πίτσα Παπαδόπουλου ξεσηκώνοντας τον κόσμο που την αποθέωνε.
(Θα μου πεις τι να τα κάνει τα ΄΄περιττά΄΄ ... όταν το μέταλλο της φωνής της είναι καμπάνα, όλα τα άλλα περισσεύουν)
Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το πόσο δεκτική και απλή είναι με τον κόσμο που ο καθένας με τον τρόπο του, της εξέφραζε την αγάπη και τον θαυμασμό του.
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Κυριάκος Καραγιάννης γνωστός από τους «No NAME band»*, στηρίζοντας έτσι τον τόπο του, και ξεσηκώνοντας κι αυτός με τη σειρά του τον κόσμο με διάφορα τραγούδια.

*Λίγα λόγια για τους Νο ΝΑΜΕ band:
Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 5 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα από live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.

Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Μόσχα-Dubai) συνεργάστηκαν τον Ιούνιο του 2011 με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Politia live (Θεσσαλονίκη) και τον Οκτώβριο του 2012 με τον Αντώνη Ρέμο στην Πύλη Αξιού (Θεσσαλονίκη).

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)".
«Δε μπορεί να είναι αγάπη» το προτελευταίο single των No NAME band.
Η νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα που αγαπάει ήδη η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί στα ελληνικά τη γνωστή επιτυχία των Puressence «Don't know any better». Μια όμορφη μελωδία, από το αγαπημένο συγκρότημα των No NAME, τους Puressence, σε ελληνικούς στίχους από τη γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου. Δε μπορεί να είναι αγάπη... μπορεί όμως με την συγκεκριμένη μελωδία να ταξιδέψεις!. Άλλωστε αυτό ήταν και το σχόλιο των Puressence όταν άκουσαν τη διασκευή, που αν και στο πρώτο άκουσμα τους φάνηκε περίεργο το τραγούδι στη γλώσσα μας, η ενορχήστρωση των No NAME και η φωνή του Κυριάκου (τραγουδιστή), τους «ταξίδεψε» για άλλη μια φορά, όπως με το «Don't know any better».

''Πυροτεχνήματα'' το τελευταίο single των No NAME band.

Σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου ... Ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι το οποίο ξεπέρασε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το Νο 50 των Ελληνικών charts.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση