GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργός μαζί με τους υπαλλήλους της κατά της αξιολόγησης Δήμαρχος!

Η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, συμπαραστέκεται και συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11:30 το πρω...



Η Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου, συμπαραστέκεται και συμμετέχει στη σημερινή πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11:30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας, την οποία έχει εξαγγείλει η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
«Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιτάσσονται στον "επανέλεγχο" μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου ή έργου σε αορίστου χρόνου που θα αποτελέσει μόνιμη δεξαμενή υπό απόλυση εργαζομένων στο Δημόσιο» τονίζει η Δήμαρχος.

1 σχόλιο

  1. Να ελεγχθουν τα μορφωτικα προσοντα και η υπηρεσιακη οικογενειακη κατασταση των υπαλληλων ενα προς ενα.Επισης να ελχθει αν διοριστικαν νομιμα οταν προσληφθηκαν (ε ρε γλεντια) και ΑΝ ΟΧΙ τοτε να δημευθει η περιουσια τους και γραμμη για τον εισαγγελεα.Σιγουρα κατι βρωμαει εκει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση