GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπατε κάτι για κρίση ; Απίστευτος λουλουδοπόλεμος στα πόδια της Έλενας Γκρέκου - Δείτε φωτογραφικά ντοκουμέντα

Κρίση, ποια κρίση; Ήταν η πρώτη σκέψη που ήρθε στο νου μας με το που αντικρίσαμε τις παρακάτω φωτογραφίες . Πραγματικά με ανο...




Κρίση, ποια κρίση;
Ήταν η πρώτη σκέψη που ήρθε στο νου μας με το που αντικρίσαμε τις παρακάτω φωτογραφίες . Πραγματικά με ανοιχτό το στόμα έμειναν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στις καλοκαιρινές "Μούσες" στην Θεσσαλονίκη , αφού η όλη κατάσταση που εξελισσόταν δεν θύμιζε σε τίποτα την σημερινή οικονομική κρίση που βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών .

Πάμε λοιπόν να σας αναφέρουμε περιγραφικά το τι έγινε στο περίπου . Η ώρα είναι αρκετά περασμένη , με την Έλενα Γκρέκου με το που ανεβαίνει στην πίστα για το δεύτερο λαϊκό της πρόγραμμα , να μην πιστεύει όλο αυτό που γίνεται . Εκατοντάδες πανέρια από λουλούδια να μην σταματούν να προσγειώνονται στα πόδια της για αρκετή ώρα , μέχρι που έφτασε στο σημείο ολόκληρη η πίστα να έχει κατακλυστεί . Ναι , λοιπόν πολύ καλά ακούσατε , ότι σας αναφέρουμε έγινε για τα μάτια της εντυπωσιακής λαϊκής ερμηνεύτριας , η οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της προσοχής των MME !
Ακόμα και η Έλενα Γρέκου, η οποία τόσα χρόνια στην πίστα έχει δει ζημιές και ζημιές , δεν πίστευε στα μάτια της όταν κατόπιν της παραγγελίας "ρίξε ό,τι λουλούδι υπάρχει και δεν υπάρχει στο μαγαζί" , είδε τους δίσκους να την καλύπτουν μέχρι το γόνατο και για το μόνο που μπόρεσε να πει ήταν "Καρντάσια, κάντε κράτει! Έτσι που πάτε δεν θα έχετε χρήματα ούτε για βενζίνη!".
Δεν τίθεται η παραμικρή αμφιβολία πως τελικά σ΄ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να βλέπει πως η δουλειά του αναγνωρίζεται ... και βλέπεις πως ο κόσμος σ΄ αγαπάει και σ΄ ακολουθεί.
Και επειδή μπορεί κάποιοι να αμφισβητήσουν τα προλεγόμενα μας , το blog του patra gossip-news.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση