GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φαγητό, ύπνος και προπόνηση»

Το πόδι του επί κυπριακού εδάφους πάτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Τζόν Άρνε Ρίισε. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ πέρασε από ...


Το πόδι του επί κυπριακού εδάφους πάτησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Τζόν Άρνε Ρίισε. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ πέρασε από τα γραφεία της ομάδας, όπου γνωρίστηκε με τους διοικούντες και πλέον ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο χαρακτήρισε κίνητρο την συμμετοχή της νέας του ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όσον αφορά την κατάστασή του τόνισε πως σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος.

Αναλυτικά:
Γιατί είσαι εδώ, γιατί επέλεξες τον ΑΠΟΕΛ;
«Οι λόγοι; Ήθελα μία νέα πρόκληση, είδα την ομάδα και ήταν ενδιαφέρουσα η πρόταση, είναι μία ομάδα νικήτρια, που διεκδικεί τους τίτλους, που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε ήταν μία εύκολη επιλογή να έρθω εδώ και είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω».

Πότε προέκυψε η πρόταση του ΑΠΟΕΛ;
«Ξεκίνησαν οι επαφές πριν από 4-5 μέρες, οι τελευταίες μέρες ήταν οι πιο σημαντικές. Χθες το απόγευμα συμφωνήσαμε και σήμερα είμαι εδώ, τώρα θα πάω κατ” ευθείαν στο γήπεδο να γνωρίσω την ομάδα και θα αρχίσω προπονήσεις».
Πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις;

«Όταν το κρίνει ο προπονητής! Προφανώς είμαι πιο πίσω από τους άλλους παίκτες, αλλά τώρα έχει διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και έχω δέκα μέρες για να προπονηθώ σκληρά. Θα μιλήσω με τον γυμναστή και θα προπονηθώ μαζί του. Αλλά αν ο προπονητής με κρίνει έτοιμο, είμαι έτοιμος».
Ήρθες για το Τσάμπιονς Λιγκ;
«Όπως είπα, ήρθα γιατί ήθελα μία νέα πρόκληση. Ήθελα κάτι νέο, μία καινούρια κουλτούρα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μία ομάδα που της αρέσει να κερδίζει, κι εγώ θέλω να κερδίζω, οπότε αυτό είναι τέλειο. Ήθελα να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κάνει καλές εμφανίσεις».

Πρώτο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ στο “Καμπ Νόου”, όπου έχεις σκοράρεις. Θες να το επαναλάβεις;
«Μακάρι! Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ποιος δεν θέλει να παίξει και να σκοράρει με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου; Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να προπονηθώ σκληρά, να δουλέψω σκληρά. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι προπόνηση, φαγητό, ύπνος. Αυτό θα κάνω».

Έχεις δει παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ;
«Όχι, χθες προσπάθησα να δω τα ονόματα, αλλά είναι δύσκολα, οπότε το πρωταρχικό είναι να μάθω τους συμπάικτες μου, τον προπονητή, τον κόσμο, να συνηθίσω τη ζέστη, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο στη Νορβηγία. Χαίρομαι που είμαι εδώ και σε μερικές εβδομάδες οι φίλαθλοι θα δουν ότι είμαι έτοιμος».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση