GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεφε από άδεια στις φυλακές Αγ. Στεφάνου με… ηρωίνη, χασίς και χάπια!

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, εξωτερικά του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης...



Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Πάτρα, εξωτερικά του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 28 ετών, ο οποίος είναι κρατούμενος στο προαναφερόμενο κατάστημα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες εντόπισαν και προσήγαγαν τον 28χρονο κρατούμενο, τη στιγμή που εισερχόταν στις φυλακές Αγίου Στεφάνου, μετά από τη λήξη τακτικής άδειας που είχε λάβει.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο 28χρονος είχε επιμελώς κρυμμένες εντός του σώματος του, έξι συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 41,1 γραμμάρια ηρωίνης, επτά συσκευασίες που περιείχαν 25,5 γραμμάρια κάνναβης και μια συσκευασία με έξι δισκία και δέκα τμήματα δισκίων βουπρενορφίνης.
Επίσης, κατασχέθηκαν ένα ΚΙΝΗΤΌ ΤΗΛΈΦΩΝΟ και το χρηματικό ποσό των τριάντα πέντε ευρώ, που κατείχε ο 28χρονος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση