GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώνονται δαπάνες

Εγκρίθηκε η επιχορήγηση από Εθνικούς πόρους, της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Α.Ε – ΜΟΔ, για το οικον...


Εγκρίθηκε η επιχορήγηση από Εθνικούς πόρους, της Μονάδας Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Α.Ε – ΜΟΔ, για το οικονομικό έτος 2014, συνολικού ποσού 6,66 εκ. ευρώ.
Τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά από συνεννόηση με την Διοίκηση της ΜΟΔ, και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, στα πλαίσια της προσπάθειας εξορθολογισμού των δαπανών που βρίσκεται σε εξέλιξη, εξοικονομήθηκε ποσοστό της τάξης του 20%, από τον αρχικώς προβλεφθέντα προϋπολογισμό ύψους 8,3 εκ. ευρώ.
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι έχουν γίνει ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε από 1/1/2015 να ορθολογικοποιηθεί η στέγαση και η διαχείριση των λειτουργικών δαπανών των υπηρεσιών του ΕΣΠΑ, με περαιτέρω μείωση του κόστους κατά 50% στο σύνολο και την ενιαία στέγασή τους.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Σαν περάσεις το γιοφύρι πηδά μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ....

    Η πλάκα που ζούμε στην χώρα είναι άλλο πράγμα ...

    Κάτι τύποι ξυρισμένοι χορτασμζένοι καθισμένοι σε κάτι μίζες και μισθλουλαρες μας λένε εφ υψηλού ότι τα καταφέραμε θυσίες μας (εμάς όχι αυτών) ..ότι χρωστάνε, άλλα έχουν λεφτά, και αν πέσει ο Σαμαροβενιζελος θα τα βγάλουν ΈΞΩ (λες και τα έχουν ΕΔΩ)....

    Είμαστε η χώρα ΠΟΥ πότε δεν δίκασε δοσίλογους , που πότε δεν σκότωσε τον φασισμό της, που πότε δεν θα δει χαΐρι, που έχει νόμους για ανομίες ταγών πολιτικών, που ο λαός της είναι ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟΣ ....Ακούστε συμπατριώτες ο Τοσυκατος είναι έξω, ο Χριστοφοράκος είναι στην Γερμανία και γουστάρει, ο Βενιζέλος μας έλεγε ότι οι λογαριασμοί του ΑΚΗ ήταν τηλεφωνική αριθμοί, που ψάχνει το λαθρεμπόριο στης κάνουλες ΚΑΙ ΌΧΙ από την πηγή , που ο ΑΔΩΝΙΣ αυτό το πουτανοπαιδο μας λέει ότι οι Γερμανοί μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ χαμηλότοκα και που ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ δημοσιογράφος ,ΕΝΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ότι η Γερμανία έχει βγάλει ΑΚΟΣΥΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ από την ψωροκώσταινα 72.000.000.000 ΕΥΡΩ ναι 72 δισεκατομμυρία ευρώ από την ΚΡΊΣΗ ΜΑΣ ...ΑΚΟΎΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ 72 ΔΙΣ και που η σύγχρονη ΜΙΖΑ λέγετε ΟΜΌΛΟΓΑ..

    Όταν λοιπών στη Ε.Ε βάλεις και ένα Σ στην μέση και στο τέλος γίνετε Ε.Σ. ..Ε.Σ ..αυτοί είναι η ΓΕΡΜΑΝΟΊ... Ευρώπη τον ΛΑΟΝ και ΤΟΝ Κρατών της Αλληλεγγύη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ...

    Θέλω να δω που θα το πάμε οι Αμερικανοί !!! διοτι το Δ.Ν.Τ θέλει να μας κουρέψει το χρέος οι ΝΆΖΙ δεν θέλουν, θελουν να περάσουν οι Γερμανικές εκλογές, να περάσουν οι ευρωπαϊκές εκλογές ,να περάσει το καλοκαίρι, να περάσουμε τα ( Test κοπώσεως) οι τράπεζες μας, να δουν μετά αν βγει πρόεδρος δημοκρατίας , αν βγει θα έχει έλθει το καλοκαίρι και θα έλθει ο τουρισμός , μετά τα Χριστούγεννα και ΙΣΩΣ το 2016 να κάνουμε εκλογές!!!! μέχρι ΤΌΤΕ θα έχουν πούληση όχι τα σπίτια μας ,αλλά και τα ΌΡΓΑΝΑ ΜΑΣ οι Σαμαροβενιζελοι..

    Δυστυχώς η ευτυχώς οι Αμερικανοί είναι η μόνη μας ελπίδα , που και αυτοί ΕΧΟΥΝ εσωτερικά προβλήματα ,ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ, ΠΕΝΤΆΓΩΝΟ, SIA, NSA, DEA,ΚΟΓΚΡΕΣΟ..και καθυστερούν πολύ..

    ΟΙ Η.Π.Α αν δεν δράσουν γρήγορα θα την πατήσουν ΌΤΑΝ δουν Ρωσία και Γερμανία χέρι χέρι... Σήμερα είναι η ευκαιρία να πούμε στην Αμερική Μάγκες βοήθεια , οι τζιχαντιστές άθελα τους μας κάνουν ΚΑΛΟ , διότι ακόμα και το ΙΣΡΑΗΛ φοβάται...((οι άνθρωποι))αυτοί είναι τρελοί ,θα κάνουν αντάρτικο ΜΕΣΑ στην Ευρώπη , το έχουν έτοιμο, δεν είναι μαλάκες ξέρουν ότι σύγκρουση μούρη με μούρη που λένε δεν θα ύπαρξη ΠΌΤΕ ...ΑΡΑ ...ανταρτοπόλεμος ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ άλλα στης δυτικές χώρες και πόλης ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΈΝΑ ΜΙΓΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΩΝ, ΑΚΡΑΊΩΝ ΔΕΞΙΏΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΏΝ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ,,,πάνε όλα για φούντο..

    ΑΔΩΝΙ ΣΕ ΒΛΈΠΩ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΆΛΙ..ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΆΤΟ ΣΚΑΤΆ ΕΊΝΑΙ...

    ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΌΣΗ ΑΝΕΡΓΊΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΆ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ 60% ..ΓΙΑΤΊ;


    ΩΧ ΩΧ...

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος









    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση