GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτελούσε μεταφορές... λαθρομεταναστών

Μέσα στην καρότσα φορτηγού που εκτελούσε μεταφορά σακιών με ζωοτροφές έκρυβε 4 παράνομους μετανάστες ένας 48χρονος στον Έβρο. ...



Μέσα στην καρότσα φορτηγού που εκτελούσε μεταφορά σακιών με ζωοτροφές έκρυβε 4 παράνομους μετανάστες ένας 48χρονος στον Έβρο.
Οι Αστυνομικό τον συνέλαβαν το πρωί της Κυριακής στο 34ο χλμ της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορμενίου, καθώς μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Μαρόκου.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετά ρυμουλκουμένου, που οδηγούσε ο 48χρονος και μετέφερε σακιά με ζωοτροφές, εντόπισαν στο εσωτερικό της ρυμούλκας, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.
Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε ενώ έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση