GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Διακλαδικό» επιτελείο Αβραμόπουλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες

Σειρά επαφών και διαβουλεύσεων θα έχει και αυτήν την εβδομάδα στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας κ...



Σειρά επαφών και διαβουλεύσεων θα έχει και αυτήν την εβδομάδα στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος παράλληλα ασκεί πλήρως τα καθήκοντα του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Στην Ευρώπη, ο κ. Αβραμόπουλος συναντιέται με τους επικεφαλής των φορέων που εποπτεύει και με στελέχη των παρατάξεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα, μελετά τον ογκωδέστατο φάκελο με το θεσμικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει και οργανώνει με προσεκτικό τρόπο τον τρόπο λειτουργίας των γραφείων του στις Βρυξέλλες και την Αθήνα. Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή, η δέσμευση του κ. Αβραμόπουλου να παραμείνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στη Νέα Δημοκρατία είναι ρητή και απολύτως ρεαλιστική.

Ο νέος επίτροπος σχεδιάζει πώς θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο στην Αθήνα τους συνεργάτες του ενώ η επάνδρωση του γραφείου στις Βρυξέλλες αργεί ακόμα. Μπορεί να φθάνουν βιογραφικά ή να προβλέπεται η απασχόληση στελεχών ξένης υπηκοότητας κατά το ήμισυ του δυναμικού, αλλά η αξιολόγηση από τον κ. Αβραμόπουλο θα γίνει μετά το πέρας της διαδικασίας των ακροάσεων, των περίφημων «Hearings», μετά τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πάντα πιστός στις κατευθύνσεις ο νέος Επίτροπος και αεικίνητος υπουργός Εθνικής Άμυνας ακολουθεί το δόγμα της κυβέρνησης για αξιολόγηση πρώτα και μετά κάθε σχεδιασμό για… κινητικότητα! Ύστερα μάλιστα κι από δύο θητείες στο Πεντάγωνο έμαθε ότι τα πάντα στηρίζονται στη διακλαδικότητα την οποία θα εφαρμόσει στον άξονα Αθηνών – Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση