GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαρά προς Τσίπρα: Δεν θα μας ρίξετε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Τη μείωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης κατά 30%, με διατήρηση των επιδομάτων θέρμανσης και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και στα μη ηλεκτροδοτούμ...

Τη μείωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης κατά 30%, με διατήρηση των επιδομάτων θέρμανσης και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ, ενώ προανήγγειλε τον νέο Οδικό Χάρτη της χώρας.
Στις περισσότερες δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία και την ανάγκη μείωσης της εισφοράς αλληλεγγύης, οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν με το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

"Αφού δεν μπόρεσαν να ρίξουν την κυβέρνηση στο πεζοδρόμιο, προσπαθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας"
Ο πρωθυπουργός επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη στάση του στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.
"Αφού δεν μπόρεσαν να ρίξουν την κυβέρνηση στο πεζοδρόμιο, προσπαθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας", είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στην αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, είπε πως "αν δεν έχεις φιλότιμο, ούτε το Άγιο Όρος δεν σε σώζει".
"Όλο και περισσότεροι θεωρούν ως δεδομένο ότι αυτή η Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκραατίας", επισήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τασσόμενος κατά της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές, γιατί, όπως είπε, η χώρα θα μπει σε "περιπέτεια" και θα "τιναχθούν όλα στον αέρα".
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε "σκιά από το παρελθόν" τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κόμμα για "δημαγωγία" και "λαϊκισμό".
Έκανε, δε, ιδιαίτερη αναφορά στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του στο θέμα της τρομοκρατίας, λέγοντας ότι υπερασπίζονται τρομοκράτες και αντιδρούν στη δημιουργία φυλακών υψηλής ασφάλειας. Αναφέρθηκε και στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ και αναρωτήθηκε: "Αν δεν υπήρχε το ΝΑΤΟ, πώς θα έλεγα στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν ότι η Κύπρος είναι μία;".

2 σχόλια

  1. σε άκουσα ΣΑΜΑΡΑ λίγο οσο μπορουσα τα ιδια που λες εσυ στον ΤΣΙΠΡΑ ελεγε και ο ΓΑΠ για σενα και εσυ απαντουσες με ζαπειο ενα δυο τρια κλπ. αλήθεια σαν αντιπολιτευση πιαστκε η καρδια σου με τα κλειστα μαγαζια της ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΣΗΜΕΡΑ επρεπε να παθεις εμφραγμα με το κλείσιμο και αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πώς προτιμάς να στον ρίξουν Αντωνάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση