GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι στην Κίνα;

Η ταχεία οικονομική ανάπτυξη της Κίνας έχει δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία τον μεγαλύτερο αριθμό μεγιστάνων του πλούτου πο...



Η ταχεία οικονομική ανάπτυξη της Κίνας έχει δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία τον μεγαλύτερο αριθμό μεγιστάνων του πλούτου που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατά το προηγούμενο έτος μόνο 41 κινέζοι εντάχθηκαν στις τάξεις των ανθρώπων που η περιουσία τους αποτιμάται σε δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση Hurun που αφορά τον παγκόσμιο πλούτο.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των δισεκατομμυριούχων κινέζων ανέρχεται στους 358, με αποτέλεσμα η Κίνα να βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως σε συνολικό αριθμό μεγιστάνων του πλούτου πίσω μόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες που αριθμούν συνολικά 481 δισεκατομμυριούχους. Όλοι οι δισεκατομμυριούχοι της Κίνας έχουν προκύψει από την οικονομική ανάκαμψη της τελευταίας δεκαετίας.

Η αγορά των ακινήτων υπήρξε η κινητήρια δύναμη για τον συσσωρευμένο πλούτο για έναν στους τέσσερις κινέζους δισεκατομμυριούχους ανέφερε η έκθεση. Ο τομέας της τεχνολογίας επίσης συνεισέφερε το δικό του μερίδιο στην ανάδειξη περισσότερων μεγιστάνων του πλούτου.Επίσης όπως αναφέρουν οι ειδικοί και τα οικονομικά αποτελέσματα του γίγαντα λιανικών πωλήσεων στο διαδίκτυο Alibaba αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τη δεξαμενή των δισεκατομμυριούχων της Κίνας.

1 σχόλιο

  1. Ο γιος του Στάλιν του δικού μας, με την καθαρότητα της σοσιαλιστικής ιδεολογίας, με την μεγάλη δόση τής παράνοιας. Της εγκληματικης ιδεολογιας, πού φθάνει να γίνουν οι δολοφόνοι των λαών. Οι εκκαθαρίσεις τα κατά συρροή εγκλήματα είναι μέσα στον γενικό σχεδιασμό. Αίμα, να χυθουν ποταμοί αίματος, ώστε το τεχνικο κατασκεύασμα του ολοκληρωτισμού και του φασισμού, με την ισχυρη πλυση εγκεφαλου να αναδειχτεί στην πραγματική σατανική διάσταση του.Αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Μία δοκιμή θα σάς πείσει. Γυρεύοντας τον πατερούλη, το όνειρο κάθε φτωχοδιαβολου, κάποιος να δίνει και σ' αυτόν, να μην δουλεύει, και να είναι στην κοινωνία αξιοπρεπής. Λέγεται σχιζοειδης παράνοια και είναι ανιατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση