GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριγμοί στις αγορές από το σκωτσέζικο δημοψήφισμα

Ο διευθύνων σύμβουλος μίας από τις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές εταιρείες της Ευρώπης προειδοποιεί ότι... οι αγορές πρόκειται ...



Ο διευθύνων σύμβουλος μίας από τις μεγαλύτερες κτηματομεσιτικές εταιρείες της Ευρώπης προειδοποιεί ότι... οι αγορές πρόκειται να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη μέρα την Παρασκευή εν αναμονή του αποτελέσματος από το δημοψήφισμα στη Σκωτία.

Ο CEO της Aberdeen Asset Management, Μάρτιν Τζίλμπερτ, μιλώντας στο οικονομικό αμερικανικό δίκτυο CNBC απέρριψε την ιδέα ότι θα υπάρξουν μόνιμες απώλειες για τη στερλίνα, ωστόσο τόνισε ότι αναμένει πτώση για τουλάχιστον μία ημέρα και ανάκαμψη μετά.

«Πιστεύω ότι θα εκπλαγούν οι αγορές, αν τελικά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι Ναι. Δεν είναι προετοιμασμένοι γι’αυτό. Θέλω να πω, κανείς δεν έχει προετοιμαστεί, δεν έχει ετοιμάσει σχέδιο για την επόμενη ημέρα», τόνισε ο Μάρτιν Τζίλμπερτ.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό της Scottish Daily Mail, η μάχη θα κριθεί στο νήμα. Συγκεκριμένα, το 52% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψηφίσει «Ναι» στην ανεξαρτησία, το 48% «Όχι», ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό βγαίνει με αναγωγή των αναποφάσιστων, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι στο 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση