GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρα μάτια θα κάνουμε για να δούμε τον Πέτρο Κωστόπουλο. Δείτε γιατί!

Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή που θέλει να κάνει. Λένε ότι τα ...



Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή που θέλει να κάνει. Λένε ότι τα κανάλια «σφάζονται» για να τον έχουν στο πρόγραμμά τους.
Ακόμα ακούγεται ότι η Ναταλία Γερμανού θα πρέπει να «φοβάται» την άφιξη του Πέτρου στο κανάλι, αφού μάλλον θα της πάρει τη θέση, κάνοντας εκείνος βραδινή εκπομπή.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TVplus, το MEGA από τη μία έδειξε έμπρακτα ότι δε θέλει τον Πέτρο Κωστόπουλο στο κανάλι, αφού αν τον ήθελε θα τον «βοηθούσε» στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε, και επιπλέον δε θα τον άφηνε να φύγει.
Και από την άλλη ο ΑΝΤ1 δεν έχει δείξει καμία πρόθεση να τον εντάξει στο δυναμικό του καναλιού. Οπότε ο Πέτρος θα αρκεστεί, εκτός απροόπτου, στο περιοδικό που θέλει να εκδώσει!

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ Ο ΠΟΡΔΟΓΕΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΦΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση