GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πιο σέξι εγκληματίας στον κόσμο...

Καμιά φορά, συλλαμβάνονται και οι υπερβολικά όμορφες γυναίκες, εκείνες που θα ευχόσουν να κάνουν μια τρομοκρατική ενέργεια και να εισβάλλ...

Καμιά φορά, συλλαμβάνονται και οι υπερβολικά όμορφες γυναίκες, εκείνες που θα ευχόσουν να κάνουν μια τρομοκρατική ενέργεια και να εισβάλλουν στην ζωή σου. Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών και να διαθέτει μια εντυπωσιακή εμφάνιση ωστόσο έχει και μια εντυπωσιακή λίστα αδικημάτων.
Ο λόγος για την Stéphanie Beaudoin από το Québec του Καναδά η οποία συνελήφθη για 42 διαρρήξεις και κλοπές, τις οποίες έχει διαπράξει με 3 ανήλικους συνεργούς της, ηλικίας 13, 15 και 17 ετών.
Σύμφωνα με τα Καναδικά μέσα η νεαρή που σπουδάζει νοσηλεύτρια, αντιμετωπίζει 108 κατηγορίες. Η νεαρή έκλεβε κυρίως χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη και πυροβόλα όπλα.
"Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αποτελούν ρεκόρ για την ηλικία της", δήλωσε ο δικηγόρος του Denis Lavigne στην Journal de Montreal.







Πηγή: 7sur7.be

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση