GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Απαραίτητο ένα πακέτο μέτρων που θα δώσει ανάσες στους Έλληνες"

Την εκτίμηση για ένα συνολικό πακέτο μέτρων που θα δώσουν ανάσες στην ελληνική κοινωνία εξέφρασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης τη...



Την εκτίμηση για ένα συνολικό πακέτο μέτρων που θα δώσουν ανάσες στην ελληνική κοινωνία εξέφρασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της  Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα, 5 Σεπτεμβρίου 2014, στην εκπομπή του ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 FM «Άσε μας πρωί πρωί…» και στους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Ο Κ.Γκιουλέκας τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Αναμένουμε αύριο από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ να εξαγγείλει ένα τέτοιο πακέτο ελαφρύνσεων προκειμένου να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να πάρουν κάποιες ανάσες».

Και ανέφερε πως:
«Η συνάντηση στο Παρίσι ήρθε να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτή την πορεία την οποία είχε προαποφασίσει η κυβέρνηση. Ότι από εδώ και εμπρός είναι αδιανόητο να ληφθούν άλλα μέτρα γιατί έχει εξαντληθεί η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων και από την άλλη είναι απαραίτητο ένα πακέτο μέτρων και ελαφρύνσεων γιατί η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση