GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: "Ανέκδοτο οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για διάλυση του ΝΑΤΟ"

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις στελεχών του σε ότι αφορά την "διάλυση του ΝΑΤΟ" εξαπέλ...



Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις στελεχών του σε ότι αφορά την "διάλυση του ΝΑΤΟ" εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός από το Νιούπορτ της Ουαλίας μετά την λήξη της Συνόδου Κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

"Την ώρα που άλλες χώρες όπως η ΠΓΔΜ εκλιπαρούν να μπουν στο ΝΑΤΟ και δεν γίνονται δεκτές, και ακόμη και η Τουρκία εμποδίζει την είσοδο της Κύπρου, ο ΣΥΡΙΖΑ μας καλεί να φύγουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός και συμπλήρωσε δηκτικά: "Το τελευταίο ανέκδοτο που κυκλοφορεί είναι ότι θα διαλύσουν το ΝΑΤΟ. Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους".

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θέμα αναφέρθηκε και ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας: "Δεν είναι ιδεολογικό το ζήτημα. Η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνη, εθνικά επιζήμια και υπονομευτική γιατί πλήττει όλο το φάσμα των εθνικών συμφερόντων από το Αιγαίο μέχρι το Κυπριακό".

3 σχόλια

  1. Στραβέ δεν κοιτας το χάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξέρω τι είναι καλλίτερο μέσα η εξω απο το ΝΑΤΟ αλλά η αναφορά στη Τουρκια ειναι ατυχέστατη τη στιγμη που το ΝΑΤΟ βοηθησε και βοηθα απροκάλυπτα τη Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος (απόβαση στη Κύπρο, Παραβιάσεις εναερίου κλπ). Επίσης η συντήρηση πολλών πολεμικων αεροδρομίων μεσυμμετοχη του ΝΑΤΟ αποκλείει τη χρησημοποιηση αυτων ως πολιτικων με διαφυγη πορων απο το κράτος και κακη εξυπηρέτηση των πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση