GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ευθύνη για την οικονομία στον Μπαμπατσάν

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατσάν θα διατηρήσει τη συνολική ευθύνη για την οικονομία στο νέο υπουργικό συμβ...

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατσάν θα διατηρήσει τη συνολική ευθύνη για την οικονομία στο νέο υπουργικό συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μπουλέντ Αρίντς, μια κίνηση που είναι πιθανό να κατευνάσει τις ανησυχίες σχετικά με ένα πόλεμο αρμοδιοτήτων στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Στο υπουργικό συμβούλιο του νέου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου που παρουσιάσθηκε την Παρασκευή, ο Μπαμπατσάν διατήρησε τη θέση του ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης, όμως ο διορισμός του Νουμάν Κουρτουλμούς, του επικεφαλής των οικονομικών υποθέσεων στο κυβερνών κόμμα AKP, ως άλλου αντιπροέδρου της κυβέρνησης προκάλεσε φόβους στις αγορές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ανώτεροι αξιωματούχοι είπαν αργά το βράδυ του Σαββάτου στο Ρόιτερς πως ο Μπαμπατσάν θα διατηρήσει τη συνολική ευθύνη για την οικονομία και ότι μια σχετική ανακοίνωση θα γίνει σήμερα, Δευτέρα.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση