GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψηνάκης ετοιμάζει τους «Μαραθώνιους Αγώνες»

«Φουλ» επίθεση θέλει να παίξει ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, για αυτό και μαζί με τον Σπύρο Λιβαθινό -πρόεδρο του Δημ...



«Φουλ» επίθεση θέλει να παίξει ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης, για αυτό και μαζί με τον Σπύρο Λιβαθινό -πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Μαραθώνα αλλά και παλιά δόξα του ποδοσφαίρου- συναντάται αυτή την ώρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό.

Ο δήμαρχος παρουσιάζει πλήρη φάκελο με τις μεγάλες διοργανώσεις που θέλει να φιλοξενήσει στην ιστορική πόλη, ανάμεσα στις οποίες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr είναι και οι «Μαραθώνιοι Αγώνες» σχεδόν για όλα τα αθλήματα, κάτι σαν νέου τύπου... Ολυμπιάδα, οι οποίοι αναμένεται να προσελκύσουν όχι μόνο χιλιάδες επισκέπτες αλλά και πολλούς επενδυτές στην περιοχή.

Ωστόσο, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στον Μαραθώνα την ερχόμενη άνοιξη, είναι το Πανευρωπαϊκό Grand Prix Τοξοβολίας, που θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση