GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδριανός: Θα δείξουμε κατανόηση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, με αφορμή την...



Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θράκη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, με αφορμή την τελετή αφής στην Αλεξανδρόπουλη, της Φλόγας της Ελπίδας για τους Ευρωπαϊκούς Θερινούς Αγώνες Special Olympics - Αμβέρσα 2014, επισκέφθηκε, σήμερα, τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Κομοτηνής.
Ο κ. Ανδριανός ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ΕΑΚ, το οποίο έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για έκτακτη ενίσχυση του ΕΑΚ για την υλοποίηση εργασιών άμεσης ανάγκης.

Για μια ακόμη φορά, ο κ. Ανδριανός ερωτηθείς για το ζήτημα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, υπογράμμισε την προτεραιότητα που έχει η ασφάλεια αθλουμένων και φιλάθλων και επεσήμανε, πως άκουσε με κατανόηση το επιχείρημα νεοεκλεγέντων Δημάρχων, ότι λόγω των εκλογικών διαδικασιών του Μαΐου, σε πολλές περιπτώσεις σημειώθηκαν κωλυσιεργίες στη διαδικασία αδειοδότησης χωρίς γι' αυτό να ευθύνονται οι νεοεκλεγείσες Δημοτικές Αρχές που ανέλαβαν τον Σεπτέμβριο.

Ο Υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιώργο Πετρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση