GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η καλλονή που απειλεί τη δόξα της Ναόμι Κάμπελ

Την αποκαλούν «νέα Ναόμι» λόγω της ομοιότητάς της με τη μαύρη γαζέλα και θεωρείται ήδη ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του μόντελινγκ....


Την αποκαλούν «νέα Ναόμι» λόγω της ομοιότητάς της με τη μαύρη γαζέλα και θεωρείται ήδη ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του μόντελινγκ.
Ο λόγος για την 24χρονη Jourdan Dunn από τη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είναι 24 ετών και μητέρα ενός 5χρονου αγοριού το οποίο μεγαλώνει μόνη της. Με καταγωγή από τη Τζαμάικα, μεγαλωμένη στο Δυτικό Λονδίνο, η Jourdan Dunn δεν είναι μόνο μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά και μία δυναμική γυναίκα, αφού μόλις ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, στα 18 της χρόνια, έμεινες έγκυος.
Απέκτησε τον μικρό Riley ο οποίος πάσχει από δρεπανοκυτταρική αναιμία, ενώ μένει μόνη της, καθώς ο σύντροφός της δυο μήνες αφότου μένει έγκυος μπαίνει φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών.
Η νεαρή έβγαλε 2,4 εκατομμύρια λίρες μόνο μέσα στο 2013 καθώς ήταν το πρόσωπο της Maybelline και συμμετείχε στην καμπάνια της Burberry.
Η Jourdan Dunn θεωρείται το ταχύτερα ανελισσόμενο αστέρι στο κόσμο του μόντελινγκ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση