GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κολλάει» η πρόσληψη του Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο διακαής πόθος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για να πάρει τη θέση του προπονητή της εθ...



Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο διακαής πόθος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για να πάρει τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εγχώριο Τύπο, το θέμα «κολλάει» στην τιμωρία οκτώ αγώνων που έχει επιβληθεί στον Πορτογάλο προπονητή για τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει αναθέσει σε δικηγόρο την προσπάθεια μείωσης της αυστηρής τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, αλλά η υπόθεση πιθανώς να καθυστερήσει και να μην έχει την επιθυμητή κατάληξη για τον ίδιο, με την ομοσπονδία της Πορτογαλίας να μην έχει την πολυτέλεια της αναμονής μιας και υπάρχουν σε εξέλιξη τα προκριματικά του Euro 2016.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, ήδη αναζητούνται άλλες λύσεις. Βασική εναλλακτική είναι ο Ζοσέ Πεσέιρο, άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού που πλέον εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Γουάντα. Στη λίστα υπάρχουν ακόμη ο επίσης πρώην προπονητής του «τριφυλλιού» Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς και ο Βίτορ Περέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση