GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κυβέρνηση οφείλει να επισπεύσει τους ελέγχους φοροδιαφυγής»

Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για «μεγάλες καθυστερήσεις» στους φορολογικούς ελέγχους και καλεί την κυβέρνηση να «προστατευθε...


Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο για «μεγάλες καθυστερήσεις» στους φορολογικούς ελέγχους και καλεί την κυβέρνηση να «προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον».
Αναλυτικά:
«Η κυβέρνηση οφείλει να επισπεύσει τους ελέγχους, προκειμένου να εντοπισθεί και φορολογηθεί ο αδήλωτος πλούτος και οι καταθέσεις που όδευσαν στο εξωτερικό.
Το ίδιο το αίτημα του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλα, ο οποίος ζητεί να διερευνηθεί αν πολίτες που περιλαμβάνονται στη Λίστα Λαγκάρντ ή σε άλλες λίστες εισέπραξαν επιχειρηματικά δάνεια που ουδέποτε αποπλήρωσαν, επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα της απώλειας πολύτιμων πόρων.
Η Δημοκρατική Αριστερά με ανακοινώσεις και συνεχείς παρεμβάσεις βουλευτών της υπογραμμίζει διαρκώς το ζήτημα των απαράδεκτων καθυστερήσεων που παρατηρούνται στον έλεγχο και τη φορολόγηση των διαφόρων λιστών, των εμβασμάτων εξωτερικού, καθώς και των offshore εταιρειών.
Παρά τις υποσχέσεις και τις μεγαλοστομίες, τα εξαιρετικά φτωχά αποτελέσματα των ελέγχων αποδεικνύουν την έλλειψη πολιτικής βούλησης να ελεγχθεί η φοροδιαφυγή και να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον.»
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση