GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άγρια κομματική εκμετάλλευση του προβλήματος με τα πλαστά πιστοποιητικά στο Δημόσιο»

Διαβάστε την ανακοίνωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη: «Αντί να συμφωνήσουν στα προφανή, συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν... ακραία...



Διαβάστε την ανακοίνωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη:
«Αντί να συμφωνήσουν στα προφανή, συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν... ακραία παράλογες θέσεις για κομματικό όφελος. Δυστυχώς από την μια, είχαμε σήμερα την ίδια την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να τρέχει από κανάλι σε κανάλι μιλώντας για «πολλά πλαστά πιστοποιητικά» και ρίχνοντας με τέτοιες αόριστες συκοφαντίες νερό στο μύλο της δυσφήμισης του Δημοσίου.

Από την άλλη είχαμε την εξαιρετικά ατυχή πρωτοβουλία των 19 δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αρνούνται κάθε είδους έλεγχο τυχόν πλαστών δικαιολογητικών μονιμοποίησης υπαλλήλων τους.

Και οι 2 αυτές ακραίες τοποθετήσεις έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. Οδηγούν στον ευτελισμό της εικόνας του Δημοσίου και αμαυρώνουν στα μάτια των πολιτών την αξία και την προσπάθεια των ανθρώπων εκείνων που υπηρετούν πραγματικά το δημόσιο συμφέρον.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τόσο την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλογιστούν την τεράστια ζημιά που προκαλούν στη Δημόσια Διοίκηση και να σταματήσουν να εξευτελίζουν συλλήβδην τους δημοσίους υπαλλήλους».

2 σχόλια

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

    Είμαι ηλίθιος που πλήρωνα τους φόρους μου!!!! Ναι είμαι ηλίθιος……κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ……
    Το ότι είμαι ηλίθιος και πλήρωνα είτε επειδή ανήκω σε αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, είτε επειδή μπορούσα και το έκανα έχοντας και την πίστη ότι έτσι πρέπει να κάνω σαν πολίτης που έχει τις στοιχειώδεις απαιτήσεις από το κράτος του, το διαπίστωσα το πρωί 17 Σεπτεμβρίου 2014 ακούγοντας στο MEGA τον κύριο Μητρόπουλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει τον αρχηγό του κύριο Τσίπρα, στο ότι με την λεγόμενη σεισάχθεια που θα εφαρμόσουν αν ποτέ γίνουν εξουσία ο κάθε είδους οφειλέτης του Δημοσίου θα πληρώσει μόνο το 20/100 των οφειλών του και αυτό σε καμιά ογδονταριά δόσεις! Το υπόλοιπο 80/100 θα του ΧΑΡΙΣΤΕΙ!! ΠΑΠΑΛΑ, ΤΕΛΟΣ, ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ!!!
    Τον ρώτησε μάλιστα και ο Καμπουράκης το εξής, αν για παράδειγμα ο Οικονομέας που ήταν δίπλα του, ( και που εγώ φαντάζομαι θα παίρνει ένα εξαιρετικό μισθό) χρωστά δυο χιλιάδες ευρώ θα υπαχθεί και αυτός στην σεισάχθεια, του απάντησε ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ κι ούτε που κοκκίνισε, και γιατί να κοκκινίσει αφού μερικοί μερικοί το γλείψιμο το έχουν κάνει επιστήμη…
    Δηλαδή αν αυτό πρόκειται να ισχύσει εάν και πότε για το ΚΑΛΟ ΜΟΥ, να σταματήσω από τώρα να πληρώνω τους φόρους μου, τις εργοδοτικές μου εισφορές, τον ΦΠΑ μου, τον ΕΝΦΙΑ μου, και εν γένει κάθε είδους υποχρέωση μου στο Ελληνικό Δημόσιο περιμένοντας να γίνουν εκλογές, να ψηφήσω τον ΣΥΡΙΖΑ να μου διαγράψει το 80/100 και να μου ρυθμίσει το υπόλοιπο 20/100 σε ογδόντα και βάλε δόσεις και στο μεταξύ όπως λέει και ο σοφός λαός μας ή ο γάιδαρος ψοφά ή το σαμάρι σπα…..
    Και μαζί με εμένα του τίμιου φορολογούμενου, έως τώρα, να διαγράψει και εκείνου που δεν εκπλήρωνε τις φορολογικές του υποχρεώσεις είτε επειδή ήταν κατά συνείδηση φοροκλέφτης-φοροφυγάς, εκείνου που τον πιάσανε με λαθραία και του ρίξανε ένα τσουχτερό πρόστιμο, εκείνου που τον πιάσανε να μην κόβει αποδείξεις και του ρίξανε και εκείνου ένα τσουχτερό πρόστιμο και γενικά ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ που με δείχνανε με το δάχτυλο και κουνώντας το κεφάλι με νόημα λέγανε, ΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ….
    Και βεβαίως έχω πέσει από τα σύννεφα, γιατί τέτοια ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ …..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
    Δηλαδή εγώ ο τίμιος φορολογούμενος ΙΣΟΣ ΜΕ όλο το φοροκλεφταριό αυτούς που με τις συμπεριφορές τους στείλανε την πατρίδα μου στο διάολο, που εξ αιτίας τους έχουμε 1.300.000 άνεργους, που εξ αιτίας τους έχουμε τέσσερεις χιλιάδες αυτοκτονήσαντες, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Υγεία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε την Παιδία που μας αξίζει, που εξ αιτίας τους δεν έχουμε τις συντάξεις που μας αξίζουν, που εξ αιτίας τους έχουμε την τρομερή υπογεννητικότητα σαν Έλληνες γιατί όταν σου λείπουν δραματικά τα παραπάνω πως να επιθυμείς ένα στόμα ακόμη στο σπίτι σου..
    Και ποιος αμφιβάλει ότι αν όλο αυτό το ξετσίπωτο φοροκλεφταριό πλήρωνε τους φόρους του και όλα αυτά τα δεινά δεν θα υπήρχαν, αλλά και θα ήμασταν μια χώρα που εξ αιτίας και της γεωγραφικής της θέσης θα ήταν ζηλευτή από όλους?
    Αλλά μαζί με αυτούς πότε οι πολιτικοί μας από την μια άκρη έως την άλλη καθίσανε μονιασμένοι σαν πατριώτες Έλληνες να βγάλουν ένα φορολογικό σύστημα που να είναι από όλους σεβαστό και να μην περιμένει ο κάθε φοροκλέφτης τον δικό του να καθαρίσει για πάρτη του?
    Αλλά και η Αθλιότατη ΓΣΕΕ και κάθε άλλο Αθλιότατο εργατικό σωματείο ένεκα των ηγεσιών τους, που τάχα μου ωρύονται για το δίκιο των εργαζομένων, πότε κάνανε μια απεργία με μόνο στόχο την ανάδειξη της φοροκλοπής-φοροδιαφυγής και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι από το αληταριό των φοροκλεφτών-φοροφυγάδων ή μήπως τους εργαζόμενους δεν τους έθιγε η μη απόδοση κάθε είδους φόρου?
    Ποτέ! Γιατί όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν…..
    ( γιατί συνδικαλιστής δεν γίνεσαι για να δώσεις αλλά για να πάρεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση