GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ανάπτυξη που όλο “έρχεται” και κανείς Έλληνας δεν την βλέπει και δεν δεν την ζει»

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, καλούμενος από εκπροσώπους των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης...



Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής Νίκος Νικολόπουλος, καλούμενος από εκπροσώπους των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, να σχολιάσει την ομιλία του Α. Σαμαρά στην ΔΕΘΕ, μεταξύ άλλων είπε:

«Οι πανηγυρισμοί για την ανάπτυξη που ήρθε, κατά τα λεγόμενα Σαμαρά, στην χώρα και κανένας μας δεν την είδε, αλλά και η απογείωση! που θα συμβεί οσονούπω, είναι αμφίβολο αν θα βρει ζωντανούς τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους μικρούς ή και τους μεσαίους επιχειρηματίες της χώρας, οι οποίοι "πνέουν τα λοίσθια", με την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η μόνη «αλήθεια» που είπε ο Σαμαράς στην ΔΕΘ είναι ότι έχει…απογειωθεί!
Όχι βέβαια η οικονομία και η ανάπτυξη, αλλά η κυβέρνηση του που «πετάει στα σύννεφα» και σίγουρα δεν ζει σε αυτή τη χώρα!
Με ψευδεπίγραφες προεκλογικές παροχολογίες, όπως τα 18 ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΖΑΠΠΕΙΩΝ, «στόλισε» ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ την ομιλία του στη ΔΕΘ, κατά την οποία όλη η πρώτη σειρά «αποκοιμήθηκε» και κατεδείχθη ότι ήταν «ωραίο το παραμύθι»!!!.

Οι συγκυβερνώντες είναι… αδιόρθωτοι
Και κατέληξε: «Με τις ελάχιστες «εισπράξεις της κακόγουστης παράστασης "πάμε Παρίσι"» στις αποσκευές του ο Α. Σαμαράς, από το βήμα της ΔΕΘ μας ενημέρωσε ότι αυτός και ο «θίασος» του προετοιμάζονται να ανεβάσουν για την χειμερινή θεατρική περίοδο το remake του «Μαυρογιαλούρου.

Οι άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι.
Δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον ούτε… ταξί δε γεμίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση