GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμίνης ανοίγει την πόρτα του γραφείου του για πολίτες και συλλόγους

Προσωπικά ραντεβού είτε με μεμονωμένους πολίτες είτε με συλλόγους θα έχει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο του νέου θ...


Προσωπικά ραντεβού είτε με μεμονωμένους πολίτες είτε με συλλόγους θα έχει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο του νέου θεσμού με τίτλο «Ραντεβού με το Δήμαρχο».
Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη οι συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές το μήνα «μέσα από μια διαδικασία η οποία θα περιλαμβάνει τη συνεννόηση με τους πολίτες».
«Οι πολίτες θέλουν να βλέπουν το δήμαρχο. Το ίδιο λένε οι πολίτες σε μία πολύ μικρή επαρχιακή πόλη, όπου θα βγει το πρωί βόλτα ο δήμαρχος, θα τον δουν, θα μιλήσουν, το ίδιο λένε και στην Αθήνα. Το καταλαβαίνω, πρέπει να το δούμε από τη θετική του πλευρά. Και επειδή δεν μπορεί ο δήμαρχος διαρκώς να πηγαίνει σε κάθε γειτονιά, ας έρθει η γειτονιά στο δήμο» ανέφερε ο κ. Καμίνης.
Όσο για το τι θα συζητείται σε αυτές τις επαφές ο δήμαρχος Αθηναίων εξήγησε ότι «τα ραντεβού θα είναι προετοιμασμένα , για να λέμε στον κόσμο τι θα κάνουμε για το πρόβλημα που έχει ή ακόμα –σε κάποιες περιπτώσεις- να εξηγήσουμε τι δεν μπορεί να γίνει».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση