GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατηγορίες για διασάλευση της εθνικής ασφάλειας στον Μόρσι

Εισαγγελέας στην Αίγυπτο απήγγειλε σήμερα κατηγορίες εναντίον του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και αρκετών συνεργατών του γι...


Εισαγγελέας στην Αίγυπτο απήγγειλε σήμερα κατηγορίες εναντίον του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και αρκετών συνεργατών του για διασάλευση της εθνικής ασφάλειας μέσω της διαρροής κρατικών μυστικών και διαβαθμισμένων εγγράφων στο Κατάρ.
Οι σχέσεις ανάμεσα στο Κατάρ–ένα αραβικό κράτος του Κόλπου–και την Αίγυπτο είναι τεταμένες από τα μέσα του 2013, όταν ο τότε αρχηγός του στρατού Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι ανέτρεψε τον Μόρσι ύστερα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το Κατάρ είχε υποστηρίξει τον Μόρσι και την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Πηγές ασφαλείας τον περασμένο μήνα είπαν ότι η Αίγυπτος ερευνά την πιθανή σχέση του Μόρσι με την υπόθεση διαρροής εγγράφων στο Κατάρ και στο τηλεοπτικό του δίκτυο Αλ Τζαζίρα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση