GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στο σκαμνί» ο Καρντόσο

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί ο Οράσιο Καρντόσο. Μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο μέσο...


Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί ο Οράσιο Καρντόσο.
Μετά τη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο μέσος της Κέρκυρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στη διοργανώτρια για τα ρατσιστικά σχόλια που φέρεται να έκανε για τον Νικολάο Ντουμίτρου της Βέροιας.
Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου, κλήθηκαν ως μάρτυρες και οι ποδοσφαιριστές Καλτσάς, Όστοϊτς και Βεργώνης, οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 18/09/2014 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική.
Αναλυτικά
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΟΦΗ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. και 13 παρ. 7, 8, 9 και 11 του ΚΑΠ της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Α.Ο.Κ, HORACIO CARDOZO (Ποδοσφαιριστή): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»
Δ) ΠΑΕ Βέροια, Α.Βεργώνη (ποδ/στή), Ν.Καλτσα (ποδ/στή), Β. Ostojic (ποδ/στή) διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 15/9/2014 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 18-9-2014 και ώρα 13:00, προκειμένου να εξετασθείτε ως μάρτυρες για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω Πειθαρχική Δίωξη».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση