GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφιλοχία: Βρέθηκε ο «εγκέφαλος» κυκλώματος λαθροϋλοτομίας

Τα ευρήματα στο χώρο όπου είχαν βρεθεί προ ημερών 180 τόνοι παράνομα υολοτομημένης ξυλείας, «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον «εγκέφαλο» ...


Τα ευρήματα στο χώρο όπου είχαν βρεθεί προ ημερών 180 τόνοι παράνομα υολοτομημένης ξυλείας, «μίλησαν» και αποκάλυψαν τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος λαθροϋλοτομίας που εντοπίστηκε, ομολόγησε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στις δικαστικές αρχές.
Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, είναι μέλος ενεργού δασικού συνεταιρισμού που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και θεωρείται ύποπτος και για άλλα περιστατικά λαθροϋλοτομίας, τα οποία συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στα δάση του Βάλτου αλλά παρέμειναν ανεξιχνίαστα.
Η ξυλεία που προερχόταν από βελανιδιές και αριές είχε βρεθεί τεμαχισμένη σε κούτσουρα και κρυμμένη μέσα σε τάφρους που είχαν καλυφθεί με κλαδιά, στην περιοχή Παλαιογέφυρο κοντά στον Θύαμο. Μετά την κατάσχεσή της από το δασαρχείο Αμφιλοχίας, θα παραχωρηθεί με συμβολική τιμή σε κοινωφελή ιδρύματα και σε άπορους κατοίκους της περιοχής.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση