GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγλική ιστοσελίδα προτείνει Νίνη στη Σάντερλαντ

Αναμφίβολα η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει αρχίσει ιδανικά για την Σάντερλαντ. Βρίσκεται στην 17η θέση έπειτα από 6 αγωνιστικές, ...


Αναμφίβολα η σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει αρχίσει ιδανικά για την Σάντερλαντ. Βρίσκεται στην 17η θέση έπειτα από 6 αγωνιστικές, ενώ έχει μόλις 5 γκολ στο ενεργητικό της.
Παρά την… δυστοκία τους, ο τεχνικός των «μαύρων γάτων», Γκας Πογιέτ θεωρεί πως δεν είναι αναγκαία μια επιδιορθωτική κίνηση, την ώρα που αρκετοί υποψήφιοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Με αφορμή την τοποθέτηση αυτή του 46χρονου τεχνικού, η αγγλική ιστοσελίδα «hartlepoolmail.co.uk» του… προτείνει πέντε παίκτες που είναι ικανοί να δώσουν λύση. Μαζί και ο δικός μας, Σωτήρης Νίνης.
«Περισσότερο σα μια προσθήκη wildcard θα μπορούσε να είναι ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος είναι ακόμα 24 ετών.
Ο ύψους 1.73 επιθετικός μέσος, που μπορεί να παίξει επίσης και δεξιά, υπολογιζόταν για μεγάλα πράγματα όταν ξεπήδησε από τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, η μεταγραφή του στην Πάρμα το 2012 δε λειτούργησε και το συμβόλαιό του εκεί τερματίστηκε τον περασμένο μήνα.
Ο Νίνης ακόμα έχει τεράστιο ταλέντο, όμως ο Έλληνας διεθνής θα πρέπει να συνειδητοποιήσει την προοπτική που έχει και να την χειριστεί σωστά», ανέφερε το δημοσίευμα.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα ονόματα που συμπληρώνουν την εν λόγω λίστα, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που -κατά καιρούς- έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Συγκεκριμένα είναι οι Αντριάνο, Ούγκο Αλμέιδα, Ντιέγκο Λουγκάνο και Κάρλος Μαρτσένα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση