GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματαιώθηκαν δρομολόγια πλοίων λόγω ανέμων

Ακυρώθηκε το δρομολόγιο του Superjet από τον Πειραιά προς Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Πάρο, καθώς το πλοίο παραμένει δεμένο από το βρ...



Ακυρώθηκε το δρομολόγιο του Superjet από τον Πειραιά προς Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη-Πάρο, καθώς το πλοίο παραμένει δεμένο από το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Ίου.

Δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά έμεινε και το Seajet 2 που θα αναχωρούσε το πρωί για Σίφνο-Μήλο-Φολέγανδρο-Ίο-Σαντορίνη. Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Ματαιώθηκε και το πρωινό δρομολόγιο του «Aqua Jewel» από το λιμάνι της Σύρου για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο, καθώς και του «Highspeed 5» από Ηράκλειο για Σαντορίνη-Νάξο-Πάρο-Μύκονο.

Στο λιμάνι της Ρόδου έμεινε δεμένο το Dodekanisos Pride που θα αναχωρούσε το πρωί για άλλα νησιά των Δωδεκανήσων, όπου ακυρώθηκαν μερικά τοπικά δρομολόγια πλοίων.

Δεν πραγματοποιήθηκε ούτε το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο από τη Ραφήνα για Μαρμάρι Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση