GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις χασισοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα

Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Ασφαλείας για έναν 52χρονο από την Αμαλιάδα ότι καλλιεργεί χασισοφυτεία, επιβεβαιώθηκαν ...



Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Ασφαλείας για έναν 52χρονο από την Αμαλιάδα ότι καλλιεργεί χασισοφυτεία, επιβεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι του όπου, όμως, βρήκαν μόνο ένα δενδρύλλιο ύψους 1,68 μέτρου και 50 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε νέα έρευνα σε αγροτική περιοχή έξω από την πόλη όπου ο ύποπτος διατηρεί αγρόκτημα και εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα τέσσερα χασισόδεντρα σε πλήρη ανάπτυξη, με ύψος πάνω από 2,20 μέτρα. Ο καλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας με κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου οδηγήθηκε με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ένας 57χρονος που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε., όταν στο σπίτι του και σε άλλους χώρους που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν συνολικά 19 τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που έφταναν σε ύψος ως και τα τέσσερα μέτρα! Ο 57χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του και 44 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μια όχι και ευκαταφρόνητη φυτεία από δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,40 ως 2,10 μέτρων ανακάλυψαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας στο σπίτι ενός 48χρονου σε χωριό της Πέλλας, όπου έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες. Ο δράστης, που είχε στην κατοχή του και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 222 γραμμαρίων, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Τρεις Αλβανοί ηλικίας 24, 18 και 22 χρόνων συνελήφθησαν σε χωριό της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ασφαλείας Βέροιας, όταν στα δυο σπίτια που κατοικούσαν βρέθηκαν ένα κουτί και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 173,1 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο ύψους 1,70 μέτρου μέσα σε γλάστρα και 30 σπόροι κάνναβης. Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ο 22χρονος που βρισκόταν παράνομα στην ελληνική επικράτεια κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση