GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καμία χρηματοδοτική ένεση απαραίτητη για την Ελλάδα»

0SHARESΜοιράσου το στο FacebookΤουίταρε το στο Twitter «Καμία χρηματοδοτική ένεση απαραίτητη», είναι ο τίτλος δημοσιεύμ...

0SHARESΜοιράσου το στο FacebookΤουίταρε το στο Twitter

«Καμία χρηματοδοτική ένεση απαραίτητη», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα του γερμανικού ιδιωτικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού N24, το οποίο αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι το 2015 η χώρα δεν θα χρειαστεί χρήματα από τους πιστωτές της.

«Το προβληματικό παιδί της Ευρώπης φαίνεται ότι πηγαίνει καλύτερα. Η Ελλάδα το επόμενο έτος, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Σαμαρά, δεν θα χρειαστεί νέα βοήθεια», σημειώνεται στο δημοσίευμα και επισημαίνεται ότι την Τρίτη αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα η αντιπροσωπεία της τρόικας. «Η Ελλάδα έχει θέσει ως στόχο στο τέλος του χρόνου να αποχαιρετήσει τους ελεγκτές», αναφέρει ο συντάκτης και προσθέτει ότι ο έλεγχος έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει δέκα ημέρες, ενώ ο δεύτερος γύρος έχει προγραμματιστεί για το τέλος Οκτωβρίου. «Οι δανειστές ζητούν περισσότερα βήματα για στον περιορισμό του κράτους και ριζικές τομές σε ό,τι αφορά τα συνδικάτα και το δικαίωμα της απεργίας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μέρκελ τον γάμησε τον αντωνάκη μας.. Η πουτάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση