GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» θα μπορούν να καταφεύγουν οι ανασφάλιστοι δικηγόροι

Οι ανασφάλιστοι Αθηναίοι δικηγόροι θα μπορούν από αύριο να καταφεύγουν, εάν υπάρξουν επείγοντα περιστατικά υγείας στο Γενικό Νοσο...


Οι ανασφάλιστοι Αθηναίοι δικηγόροι θα μπορούν από αύριο να καταφεύγουν, εάν υπάρξουν επείγοντα περιστατικά υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ».
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ» ανακοίνωσαν στο πλαίσιο «της οφειλόμενης κοινωνικής αλληλεγγύης», την έναρξη της συνεργασίας τους, για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση και στους δικηγόρους, οι οποίοι για λόγους ανεξαρτήτους της θέλησής τους αδυνατούν να καταβάλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές και παραμένουν ανασφάλιστοι. Οι ανασφάλιστοι δικηγόροι είναι περίπου 8.700 ενώ ο συνολικός αριθμός των Αθηναίων δικηγόρων είναι 22.000.
Κατόπιν αυτού, το Γενικό Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» θα παρέχει στους δικηγόρους του Ταμείου Υγείας Δικηγόρων Αθηνών που δεν είναι ασφαλισμένοι σε άλλο ασφαλιστικό Ταμείο Υγείας ή ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα, για τα επείγοντα περιστατικά.

Η εισαγωγή στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» θα γίνεται με προσκόμιση παραπεμπτικού από το κοινωνικό ιατρείο «Αποστολή» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αρχιεπισκοπής (www.mkoapostoli.com) και με σχετικό σημείωμα του ΔΣΑ.

Πάντως, με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΔΣΑ «εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον διοικητή του νοσοκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και θα είναι στη διάθεση τους για παροχή κάθε συνδρομής και διευκόλυνσης».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση