GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς Ινδία Κατσουράνης - Σηφάκης

Με στόχο να ενισχύσουν το ίματζ της νεοσύστατης λίγκας, Ινδοί κροίσοι, ακόμη και αστέρες του Μπόλιγουντ, προσφέρουν γη και ύδωρ...



Με στόχο να ενισχύσουν το ίματζ της νεοσύστατης λίγκας, Ινδοί κροίσοι, ακόμη και αστέρες του Μπόλιγουντ, προσφέρουν γη και ύδωρ σε ποδοσφαιριστές που πλησιάζουν στη δύση της καριέρας τους.

Τζόρβας και Τσιρίλο ακολουθούν ήδη τον ίδιο δρόμο με σταρ όπως οι Ντελ Πιέρο και Τρεζεγκέ, ενώ όπως αναφέρει σήμερα το protothema.gr οι ελληνικές παρουσίες πιθανότατα δεν θα τελειώσουν εδώ. Τρεις παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι, συζητούν με παράγοντες για το πρωτάθλημα της Ινδίας.

Πρόκειται για τον Κώστα Κατσουράνη, τον Μιχάλη Σηφάκη, αλλά και τον άλλοτε περιζήτητο Νέρι Καστίγιο, οι οποίοι όμως δεν έχουν βάλει ακόμη τις υπογραφές τους σε συμβόλαια.

Φέτος το καλοκαίρι μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας αποφάσισαν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο. Δημιούργησαν το τουρνουά Hero Indian Super League, το οποίο θα διεξάγεται παράλληλα με το κανονικό πρωτάθλημα της χώρας. Οι αγώνες της νέας λίγκας, που αποτελείται από οκτώ ομάδες από ισάριθμες πόλεις, στα πρότυπα του ινδικού πρωταθλήματος κρίκετ, θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο πρώτος Ελληνας που θα αγωνιστεί στην Ινδία με την ομάδα North East United, η οποία ιδρύθηκε πριν από μόλις έναν μήνα.

Ο 33xpovos διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με αποδοχές ύψους 200.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο προκειμένου να φορέσει τα γάντια του για περίπου τρεις μήνες, αλλά και σε σύγκριση με την ελληνική πραγματικότητα και τις απολαβές του πέρυσι στον Απόλλωνα Ριζούπολης.

Μεταξύ των συμπαικτών του Τζόρβα θα είναι ο πρώην διεθνής Ισπανός μπακ με θητεία σε Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Βιγιαρεάλ, Ζοάν Καπντεβιλα, αλλά και ο πρώην επιθετικός του Αρη, Σέρχιο Κόκε!

Αντίπαλος του Αλέξανδρου Τζόρβα στην 5η αγωνιστική της λίγκας θα είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός που αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΚ δέχτηκε την πρόταση της Pune City.

«Με κάλεσε ένας προπονητής που είχα στην Ιταλία και μου πρότεινε να αγωνιστώ στην Ινδία, σε μια ομάδα με την οποία συνεργάζεται η Φιορεντίνα. Με ενδιαφέρει το πρότζεκτ στο οποίο θα λάβω μέρος, διότι πιστεύω ότι θα σηματοδοτήσει κάτι πολύ καλό για μένα στο μέλλον», δήλωσε ο Τσιρίλο από την Ιταλία όπου βρισκόταν για προετοιμασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση