GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υπ' αριθμόν ένα πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στον σιδηρόδρομο»

Την δραματική κατάσταση της έλλειψης προσωπικού στον Όμιλο του ΟΣΕ περιέγραψε σε συνέντευξη του στα «Σιδηροδρομικά Νέα» ο πρ...



Την δραματική κατάσταση της έλλειψης προσωπικού στον Όμιλο του ΟΣΕ περιέγραψε σε συνέντευξη του στα «Σιδηροδρομικά Νέα» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας σιδηροδρομικών κ. Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ο όποιος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας μαζί με τους συναδέλφους του σιδηροδρομικούς στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Ο κ. Παρασκευόπουλος έκρουσε το κώδωνα του κίνδυνου χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού πολύ μεγάλο. « Αν δεν γίνουν προσλήψεις πολύ φοβάμαι ότι θα περιορίσουμε δραστηριότητες» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΣ . Δείτε το βίντεο με την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του προέδρου της ΠΟΣ κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλου.

1 σχόλιο

  1. Σα δε ντρεπεστε γελοιοι συνδικαλιστες.
    Αντι να κανετε καμια δουλεια γιατι μας χρεωκωπησατε μαζι με τους πολτικους, χωρις ντροπη εχετε μεινη στα καναλια να ζητατε ακομα προσληψης.
    Π.Κ.(ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ 4000

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση