GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δαμανάκη: Ο Πειραιάς θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στην Ευρώπη

«Πιστεύω ότι ο Πειραιάς θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στην Ευρώπη». Αυτό δήλωσε σήμερα η επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, ...


«Πιστεύω ότι ο Πειραιάς θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους στην Ευρώπη».
Αυτό δήλωσε σήμερα η επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μαρία Δαμανάκη, έπειτα από τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πειραιά, με τον δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, Πέτρο Κόκκαλη, με αφορμή τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015, τον Μάιο.
Η κ. Δαμανάκη πρόσθεσε πως γίνεται ό,τι είναι δυνατό ώστε αυτή η διοργάνωση να αφήσει μία θετική κληρονομιά στον Πειραιά για θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για όλα αυτά τα οποία η χώρα έχει ανάγκη.
«Είναι μία ευκαιρία για την πόλη του Πειραιά, να αποδείξει ότι μπορεί να φιλοξενήσει σημαντικές εκδηλώσεις και να προβληθεί η πόλη στον άξονα "θάλασσα και ναυτιλία"» ανέφερε ο κ. Μώραλης.
Ο δήμαρχος Πειραιά συμπλήρωσε πως το «κεντρικό σύνθημα της νέας δημοτικής Αρχής είναι ότι ο Πειραιάς θα πρέπει να στηριχθεί στη θάλασσα, να στηριχθεί στη ναυτιλία»
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση