GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γύριζαν βίντεο και βρέθηκαν στον… εισαγγελέα!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι επίδοξοι σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές μιας βιντεοταινίας που θα αναπαριστούσε ένοπλη ληστεία. Χωρίς να ...


Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι επίδοξοι σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές μιας βιντεοταινίας που θα αναπαριστούσε ένοπλη ληστεία. Χωρίς να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές ώστε να εφοδιαστούν με τη σχετική άδεια, άρχισαν να κυκλοφορούν οπλισμένοι και φορώντας κουκούλες στους δρόμους της Μακρακώμης, με αποτέλεσμα να καταλήξουν με… πραγματικές χειροπέδες!
Οι κάτοικοι της κωμόπολης στην Φθιώτιδα τα χρειάστηκαν όταν είδαν τέσσερις κουκουλοφόρους από τους οποίους ο ένας κρατούσε πιστόλι να κινούνται με ένα αυτοκίνητο στην περιοχή. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του ύποπτου οχήματος, πράγμα που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά. Οι τέσσερις επιβάτες ακινητοποιήθηκαν και αναγκάστηκαν να βγουν με τα χέρια ψηλά.
Σύντομα, η παρεξήγηση λύθηκε, καθώς από τις εξηγήσεις που έδωσαν προέκυψε ότι ήταν συγγενείς, ένας άνδρας με τον γιο του και μια γυναίκα με την κόρη της, οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν σκηνές από ληστεία με σκοπό να αναρτήσουν το βίντεο στο Ίντερνετ!
Μάλιστα το όπλο που παρέδωσε στους αστυνομικούς μαζί με τις κουκούλες ο 18χρονος, αποδείχθηκε ψεύτικο. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, δεν χαρίστηκαν στην οικογένεια, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, παράνομη βία και διατάραξη δημόσιας ειρήνης!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση