GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκε βόλτα με την μηχανή και βρέθηκε στο τμήμα

-Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης -Επιπλέον, είχε εισέλθει ...



-Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης
-Επιπλέον, είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια

Συνελήφθη, χθες (13-09-2014) το απόγευμα στην Κύμη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, καθώς και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ο 26χρονος εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί η κλοπή της, την 17-06-2009 στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 26χρονος στερούταν την απαραίτητη άδεια ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια αρχή, ενώ επιπλέον είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.
Η ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και φυλάσσεται προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση