GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκαναν το στάβλο θερμοκήπιο για χασισόδεντρα!

Ακόμη και η νόμιμη εργασία δυο νεαρών Αλβανών σε έναν στάβλο στην περιοχή της Κοζάνης ήταν… παράνομη, αφού βρίσκονταν παράνομα στην ...


Ακόμη και η νόμιμη εργασία δυο νεαρών Αλβανών σε έναν στάβλο στην περιοχή της Κοζάνης ήταν… παράνομη, αφού βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα! Σαν να μην έφτανε αυτό, είχαν μετατρέψει το χώρο σε θερμοκήπιο για χασισόδεντρα, ενώ διακινούσαν και λαθραία τσιγάρα!
Ολα γίνονταν με την ανοχή του 55χρονου ιδιοκτήτη του στάβλου, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας και αναζητείται. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 24 χρόνων που απασχολούνταν παράνομα, συνελήφθησαν όταν βρέθηκαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,35 ως 1,70 μέτρου.
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 367 πακέτα τσιγάρα και 224 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Εκτός από αυτά, οι δράστες είχαν ακόμη ένα εξάρτημα γόμωσης κενών τσιγάρων και 12 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου που τους στοίχισαν και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, εκτός από αυτή της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
*** Για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και ένας 38χρονος Αλβανός στο Αιγίνιο Πιερίας. Σε έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, οι αστυνομικοί βρήκαν επιμελώς κρυμμένες δέκα συσκευασίες καπνού των 500 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση