GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε μέσα του έναν δυσβάσταχτο πόνο"

Ο Ίθαν Χοκ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκρυβε μέσα του μεγάλο πόνο ακόμα και όταν... οι δυο...



Ο Ίθαν Χοκ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έκρυβε μέσα του μεγάλο πόνο ακόμα και όταν... οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στη θρυλική ταινία, "Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών".
"Ακόμα και στα 18 μου ήταν ευδιάκριτο πως είχε μέσα του δυσβάσταχτο πόνο. Δεν ξέρω σε πιο βαθμό σε όλη του τη ζωή. Όποιος ήταν παρατηρητικός ήξερε. Πολλοί δεν παρατηρούν, βασικά επειδή ήταν τόσο αστείος και φωτεινός", είπε.
Άλλωστε όπως τόνισε ακόμα και στα πιο πετυχημένα αστεία του ηθοποιού κρυβόταν μια θλίψη, την οποία όμως δεν μπορούσαν να αντιληφθούν εύκολα.

Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος από τον ξαφνικό θάνατό του, τονίζοντας ότι η υποκριτική έχασε ένα μεγάλο ταλέντο.
"Ο θάνατος του Ρόμπιν μας ταρακούνησε όλους. Είχε ένα έντονο μυαλό. Ήταν επίσης πολύ συναισθηματικός, ένας υπέροχος κλόουν, κι ας φοβούνται πολλοί τη λέξη. Ήταν φως γι’ αυτό τον κόσμο", είπε.
Δεν έκρυψε μάλιστα την μεγάλη θλίψη που νιώθει ακόμα και σήμερα με την αυτοκτονία του μέντορά του.
"Νομίζω προκαλεί άμεση θλίψη που διαπερνά όλη την κοινωνία όταν κάποιος που μας έκανε όλους τόσο χαρούμενους αποκαλύπτει πως ήταν σε τόσο τεράστιο προσωπικό πόνο. Η χαρά δεν ήταν αμοιβαία. Δεν τον κάναμε χαρούμενο. Αυτό κρούει τον κώδωνα για όλους μας", είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση