GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Λυκούδης και παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ

Την παραίτησή του από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ και την απόφασή του να παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής κάνει γνωστή ο Σπύρος Λυκούδης με επιστ...

Την παραίτησή του από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ και την απόφασή του να παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής κάνει γνωστή ο Σπύρος Λυκούδης με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Στην επιστολή του ο κ. Λυκούδης αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, με την επιστολή του αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα δεν ανήκω στην ΚΟ της Δημοκρατικής Αριστεράς και παραμένω ως ανεξάρτητος βουλευτής.
Με εκτίμηση
Σπύρος Λυκούδης»

Η ΔΗΜΑΡ για τη στάση της Μεταρρυθμιστικής τάσης
Παρά τη προτροπή της μεγάλης πλειοψηφίας των στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Προέδρου της προς τα μέλη της «Μεταρρυθμιστικής τάσης» να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να συμμετάσχουν στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος, οι συγκεκριμένοι σύντροφοι εμμένουν στη γραμμή της αποχώρησης. Πρόκειται για την τελευταία πράξη μιας προαναγγελθείσας ρήξης, που επελέγη σε πείσμα κάθε έννοιας συλλογικότητας και δημοκρατικών διαδικασιών.

Στα δημοκρατικά κόμματα ο μόνος τρόπος επίλυσης των πολιτικών διαφωνιών παραμένει η προσφυγή στη βάση και ο σεβασμός του κανόνα της πλειοψηφίας. Η Δημοκρατική Αριστερά, τα μέλη και τα στελέχη της, έχοντας πλήρη συνείδηση της σημασίας των στιγμών, προσέρχονται στο τρίτο συνέδριο του κόμματος, με την πεποίθηση ότι ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ανανεωτικής Αριστεράς θα γυρίσει σελίδα, θα ανακτήσει την δυναμική του και θα προσδιορίσει τις εξελίξεις.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Θέλω να ελπίζω ότι σε αυτό το ((μικρο σαιτ)) το διαβάζουν από όλα τα κόμματα... Έγραφα όταν έβγαιναν οι ΑΙΣΧΡΟΙ αρχηγοί ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, συνεπικουρούμενοι απο τον ΑΙΣΧΡΟ αδωνι, την ΑΙΣΧΡΉ βουλτεψη , τον ΑΙΣΧΡΟ ρήγα , τον ΑΙΣΡΧΟ ταμηλο,την ΑΙΣΡΧΗ αννα μυσελ ασυμακοπουλου ο ΑΙΣΡΧΟΣ ντινοπουλος και ολα αυτα τα ΚΑΘΙΚΆΚΙΑ, μαζί με μερικους ΑΙΣΡΧΟΥΣ δημοσιογράφους και ΣΑΣ έλεγαν είδατε τι έπαθε η ΚΥΠΡΟΣ; τους κούρεψαν της κατάθεσης ΚΑΙ πανηγύριζαν μάλιστα μερικοί ...ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ να τα βρείτε και και να διαβάσετε , τι έγραψα τότε ,ότι εμείς ΕΔΩ δεν έχουμε καταθέσεις και το κούρεμα θα είναι ΣΤΑ ΑΚΊΝΗΤΑ ΣΑΣ...χθες λυπών ο κύριος της πρώην κυρίας υπουργού ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΚΟΛΑΟΥ είπε στο ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ότι ΝΑΙ ο ΕΝΦΙΑ είναι (έμμεσο κούρεμα καταθέσεων) δηλαδή ΌΣΟΙ ΈΧΟΥΝ ακόμα κανένα ευρώ σε καμιά τρύπα η τράπεζα και φοβούνται για την καλύβα τους ΘΑ ΤΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΉΣΟΥΝ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ..

    Και άντε και εφέτος είχαν και τους τα ακουμπούν, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; τι θα τους δώσουν τα παιδιά τους; Γιατί ανάπτυξη υπάρχει και στις Φιλιππίνες ΚΑΙ στην Σιγκαπούρη αλλά η παιδική πορνεία ΟΡΓΙΆΖΕΙ από μερικούς ((ΚΑΛΟΥΣ))..ΕΊΣΤΕ έτοιμοι για τον σεξοτουρισμό ΤΟΝ ΑΝΗΛΊΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ;;; ΑΝ ΟΧΙ ετοιμαστείτε διότι του χρόνου δεν θα έχετε στην άκρη ούτε σεντς... ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛ τον κυρίων αυτόν να κάνουν προπαγάνδα ότι μας έμεινε η ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΔΙ...Όμως η ΟΥΡΑ είναι μεγάλη όσο ο νοητός (κύκλος) του διαστήματος..

    1) Στην ΕΛΒΕΤΙΑ υπάρχουν τα περισσότερα δις ευρώ από Ελληνες και αξιωματούχους ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ...ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ κύριοι υπαρχή; ...ΟΧΙ λένε ΝΑΙ ΟΧΙ ΛΕΝΕ οι ξένοι..

    2) ΕΝΦΙΑ σε ένα κουφάρι σε ένα ημιτελή σπίτι ΜΠΑΙΝΕΙ;..( όχι σε ξενοίκιαστο κ.τ.λ)..ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΙΝΕΙ; και ναι; πότε θα το τελειώσει αυτός που το κατέχει ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑΣΤΕΓΆΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ;.


    3) Αυτά ούτε στην Βόρειο Κορέα δεν τα κάνουν οι ακραίοι κομουνιστές ..τι θέλουν; μετά τα σπίτια ΣΑΣ της ζωές σας, ΝΑΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ..

    4) Ο ομοφοβικός ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πει ΑΛΗΘΕΙΕΣ.... ΣΤΗΝ πολιτική αλλά και οι πολίτικοι είναι συμφέροντα ΟΜΩΣ οι δουλειά τους είναι αυτά τα συμφέροντα ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΉΝΟΥΝ να εξοντώνουν τους ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ..

    ξέρετε όταν μια γυναίκα κάνει τεστ παπ στα 21 χρόνια τους γιατί το λέει το φασιστικό υπουργείο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΡΙΔΗ θα πρέπει να ξέρουν ότι τα τσετ ΠΑΠ ξεκινουν να γινονται οταν η γυναικες εχουν σεξουαλικη ΖΩΗ ..εκτός ΕΑΝ η ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ της νουδουπασοκρατιας θα τους ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...

    έχουν συσσωρευόμενο τόσο ΜΙΣΟΣ αυτοί οι άνθρωποι επάνω τους που δεν ξέρω που θα τους οδηγήσει ΆΛΛΟ δικαιοσύνη και ΆΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟΣ..ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΕΥΘΎΝΗ διότι τα ΜΜΕ στην ΕΛΛΑΔΑ είναι στην 86 παγκοσμίως στην ελευθερία του ΤΎΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΣΤΟΝ ΑΠΛΌ ΕΛΛΗΝΑ..ΈΤΣΙ ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΤΆΜΙ ΚΑΙ ΌΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ.. ΤΟΥ ΤΟ ΈΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΜΕ ΠΈΣΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΎΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΟΙ 100.000 ΑΓΥΡΤΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ..

    Αύριο ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Βοριδης ίσως εξαγγείλει μέσω τον ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε και (ακτινογραφία αίματος) και ίσως να βρεθούν να μερικοί (σωτήρες) ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ..ΣΥΧΩΝΕΥΌΜΑΣΤΕ ...

    ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΟΥΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση