GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Αττικής για τη νέα σχολική χρονιά

Χαιρετισμό για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυνε προς τους μαθητές, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. «Ξεκινά σήμερα η νέα σ...



Χαιρετισμό για τη νέα σχολική χρονιά απηύθυνε προς τους μαθητές, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
«Ξεκινά σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξαιτίας των δραστικών περικοπών των δαπανών για την παιδεία, επιστρέφετε στα θρανία.
Η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής θα σταθεί με όλες τις δυνάμεις της στο πλευρό σας για μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Γιατί η παροχή σύγχρονης και ολοκληρωμένης παιδείας χωρίς διακρίσεις και προσκόμματα, είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε Πολιτείας προς τους πολίτες της για την πρόοδο και την προκοπή της κοινωνίας. Μια αρχή που υπογράμμιζε ο Ρήγας Φεραίος: “Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποίαν λάμπουν τα ελεύθερα έθνη”».

1 σχόλιο

  1. Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα. Επιτέλους αναστήθηκε ο Στάλιν, ο Λένιν, ο πώς τον λένε τον άλλον; Τώρα θα απολαμβάνουμε τον ερυθρό φασισμό επί του πρακτεου.Ο επαγγελματικός φασισμός επί το έργον. Αναμένουμε να ανοίξουν τα πρώτα Γκουλάγκ, τα πρώτα δημόσια ψυχιατρεία πού θα "θεραπεύονται" οι πολίτες από τον καπιταλισμό. Αναμένουμε και τις μαζικές εκκαθαρίσεις για να έχουμε έναν σοσιαλισμό καθαρό, χωρίς παράσιτα του καπιταλισμού. Στην αρχή, γιατί μετά θα έχουμε γενικές , μαζικες εκκαθαρίσεις όπου το αίμα θα ρέει ποτάμι το αιμα. Ανθρώπινο αίμα. Η ιστορία ενός αιώνα μάς λέει ακριβώς τα βήματα πού θα γίνουν στην σειρά. Και θα κυριαρχήσει η φανατιλα, ο ολοκληρωτισμός. Η σχιζοειδης παράνοια, αρρώστια πού έφτυσε η ανθρωπότητα, πού παραμένει ακόμα το εκτρωμα σε 2-3 χώρες, ως δολοφόνοι των λαών, δείγμα προς αποφυγή. Μάς κάνανε και συνεταίρους σε ομάδα με τις καλύτερες δημοκρατίες του κόσμου, γνώστες του ότι μας διακατέχονται τρια φασιστικά πολιτικά συστήματα. Ο Ερυθρός φασισμός, ο ναζισμός και ο πολυπληθεστερος ο πελατειακος φασισμός. Αλλοίμονο. Χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση